Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fanúšik Škrtel trhal tričko, vyhodil obed. Čaká ho životný prestup
Zdielať na

Fanúšik Škrtel trhal tričko, vyhodil obed. Čaká ho životný prestup

Tiež patril k tým Slovákom, ktorí si išli priamo na tribúne v Helsinkách hlas vykričať. Obranca FC Liverpool Martin Škrtel aj so svojou snúbenicou fandili hokejistom ako o dušu.

Roztrhané tričko, vyhodený obed

"S malým som skákal, tričko som si roztrhal, obed som vyhodil a všetko možné... Som dosť impulzívny fanúšik," takto opísal najlepší hráč Liverpoolu v uplynulej sezóne podľa hlasovania priaznivcov "The Reds" sledovanie vyhratého štvrťfinále s Kanadou, po ktorom ihneď zabezpečoval cestu do Helsínk.

Vyrastal s Andrejom Sekerom

Veď v striebornom kádri má aj výborného kamaráta. "Je to Andrej Sekera, s ktorým sme vyrastali v Prievidzi a aj v Trenčíne na internáte sme boli spolu," vraví najlepší futbalista Slovenska v roku 2011. Po striebornej hokejovej fieste na severe Európy príde zlatý klinec leta Martina Škrtela 16. júna. To je totiž dátum jeho životného prestupu.

On len príde a povie "áno"...

"Strašne veľa vybavovačiek je okolo toho a som vlastne rád, že ma z toho Barborka vynechala. Vôbec ma s tým nechcela zaťažovať. Čiže ja tam prídem, poviem "áno" a tým to pre mňa padlo," ponúka scenár svojho svadobného dňa 27-ročný futbalista. Na margo sobáša hovorí Barbora, zatiaľ ešte Lovásová, s ktorou má Martin 7-mesačného synčeka Mattea, toto: "Budeme mať maličkú svadbu, bude tam 50 hostí a bude to taká typická slovenská svadba."

Všetci ste pozvaní...

Martin, ktorý sa hneď po sezóne podrobil operácii nosnej prepážky, prezradil okrem dátumu aj miesto svadobného obradu: "Bude to 16. júna v kaštieli v Čereňanoch." Vzápätí so smiechom dodal: "Všetci ste pozvaní! Nie, nie, to bol vtip..."

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Škrtel_snúbenica_fandia_hokej_Fínsko

sita

Súvisiace články