Bale je blízko návratu do Anglicka, Liverpool sa dohodol s Bayernom na príchode Thiaga

NETKY.SK • 17 September 2020, 11:29 • 2 min
Bale je blízko návratu do Anglicka, Liverpool sa dohodol s Bayernom na príchode Thiaga

ANGLICKO- Aj po začiatku sezóny sa anglické tímy snažia posilniť svoje kádre. Tottenham je blízko k získaniu Garetha Balea.

slovakia

left justify in out

Po prehre s Evertonom si Mourinho žiada nové posily

Výborný výkon Evertonu? Alebo katastrofálny výkon Spurs? To sú otázky, ktoré sa začali riešiť po nedelňajšej výhre "karameliek" nad "kohútmi". Tottenham má už dlhodobé problémy s pozíciou krajných bekov, príchodom Dohertyho sa vyriešila pravá strana obrany ale ľavá ostáva stále nevyriešená. Odpoveďou by malo byť angažovanie Španiela Sergia Reguilóna zo Seville, kluby sa už dohodli na prestupovej čiastke a ostáva len dohodnúť osobné podmienky medzi Spurs a Reguilónom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),

 

Ďalšou posilou by mal byť návrat strateného syna Garetha Balea z Realu Madrid, Bale si v Reale Madrid pokazil svoje renomé a Zidane sním nemá záujem ďalej spoluporacovať. „Snažil som sa priniesť Balea aj do Realu ale nedostal som toľko času, síce ja som tam už nebol ale Real sa držal môjho plánu a Balea kúpil", vyjadril sa portugalský lodivod. Príchod Walešana je na spadnutie, malo by sa jednať o hosťovanie s možnosťou odkúpenia po konci hosťovania.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),

 

Liverpool blízko k získaniu Thiaga Alcântaru

Liverpool sa počas prestupového obdobia moc neangažoval na prestupovom trhu, Klopp kritizoval aktivitu Chelsea, ktorá nakupovala viac ako hocikto iný. Dlho sa spomínalo meno Thiaga, ktorý v minulej sezóne vyhral Ligu Majstrov a zažil jednu z jeho najlepších sezón. Pred pár dňami sa kluby konečne dohodli na prestupovej čiastke, ktorá by sa mala pohybovať okolo 30 miliónov euro. Oficiálne oznámenie by malo prísť v priebehu pár dní.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies