Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
18.09.2020 02:14

V športovom areáli na Dubničke pribudlo dopravné ihrisko


Snímka zdroj: (tasr).


Mladí cyklisti, kolobežkári i chodci sa naučia pravidlá cestnej premávky na novom dopravnom ihrisku. Vybudovali ho v športovom areáli na sídlisku Dubnička. Informovala o tom radnica v tlačovej správe.


„Dopravné ihrisko je zo stránky stavebných prác dokončené a na najbližšom zastupiteľstve bude odovzdané do správy majetku mesta,” uviedol Michal Pojtek, vedúci odboru služieb Mestského úradu v Bánovciach nad Bebravou.      

Žiaci priľahlých základných škôl na ulici Gorazdova a Komenského ho budú môcť užívať počas vyučovania a počas neho budú dostupné aj prenosné zvislé dopravné značky. Ostatným návštevníkom ihriska bude slúžiť vodorovné dopravné značenie.      

Ešte v júli zabezpečilo mesto realizáciu vodorovného dopravného značenia, ako i opatrenia pre zlepšenie odvedenia dažďových vôd z plochy ihriska. Aktuálne tam zabezpečujú dobrovoľníci výsadbu zelene.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.06.2016
Mesto spustilo projekt prevencie násilia na zvieratách
Mesto Bánovce nad Bebravou začalo realizovať projekt zameraný na prevenciu páchania násilia na zvieratách.
viac
14.07.2018
Pavilón ZŠ v Bánovciach nad Bebravou rekonštruujú, bude tam komunitné centrum
Bánovce nad Bebravou budú mať komunitné centrum. Samospráva aktuálne zabezpečuje rekonštrukciu pavilónu v Základnej škole Gorazdova na sídlisku Dubnička, kde bude sídliť, informoval hovorca mesta Miroslav Schlesinger.
viac
17.02.2020
Samospráva chce na Dubničke zriadiť komunitné centrum
Samospráva Bánoviec nad Bebravou plánuje zriadiť komunitné centrum. Vznikne v priestoroch Základnej školy Gorazdova na sídlisku Dubnička.
viac
30.01.2024
Prehliadka tvorivosti detí a pedagógov Bábkulienka
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR pozýva 26. apríla 2024 na prehliadku tvorivosti detí a pedagógov Bábkulienka. Prihlásiť sa je možné do 28. marca 2023
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %