Zo zápisníka mestskej polície – 37. týždeň

14. 9. 2020

Mestská polícia Trenčín riešila v minulom týždni 444 udalostí. Okrem iného aj bitku dvoch žien, vniknutie cudzej osoby do súkromnej budovy alebo aj spaľovanie odpadu zo záhrady.

V stredu 9. septembra 2020 o 15:16 h zatelefonoval na bezplatnú linku 159 obyvateľ Východnej ulice, že v záhradkárskej osade oproti domu č. 25 niekto spaľuje záhradný odpad a dym sa valí do okien. Vyslaná hliadka sa skontaktovala so zodpovednou osobou. Dotyčný pán oheň uhasil a mestskí policajti ho poučili o zákaze spaľovania odpadu.

Stála služba mestskej polície prijala v piatok 11. septembra 2020 o 22:40 h prostredníctvom linky 159 oznámenie obyvateľky Zámostia, že vo vnútri objektu bývalého areálu OZETA, v prvej budove, je počuť rozbíjanie skla. Oznamovateľka mala podozrenie, že sa tam niekto vlámal. Vyslané hliadky našli pri kontrole budovy muža, ktorý uviedol, že sa tam chcel ísť len pozrieť a nič nerozbíjal. Po poučení dobrovoľne opustil miesto.

V sobotu 12. septembra 2020 o 1:56 h boli na základe záberov z kamerového systému vyslané hliadky mestskej polície na Palackého ulicu, kde malo dochádzať k vzájomnému fyzickému napádaniu dvoch žien. Po príchode hliadok bola už situácia pokojná. Hliadky našli ženu, ktorá mala byť fyzicky napadnutá a aj ženu, ktorá ju mala fyzicky napadnúť. Mestskí policajti napadnutú poučili, že ak chce podať trestné oznámenie a má nejaké zranenia, mala by absolvovať riadne lekárske ošetrenie a potom s výsledkami podať oznámenie na príslušný útvar Policajného zboru SR. Nakoľko ju bolela hlava, rozhodla sa absolvovať lekárske ošetrenie v nemocnici.

Pošlite tip na tento článok svojim priateľom!