Z rozkošných "Geisseniek" sú riadne kočky! Róóbert, priprav si pušku!

Z dcér nemeckých milionárov sa stávajú mladé slečny. Už dávno nie sú malými dievčatkami, ktoré ešte celkom nechápali, o čom je život na vysokej nohe. Dnes majú Carmen s Robertom hotové nasledovníčky.

​Podarenú rodinku poznáte veľmi dobre. Pod kožu ľudí sa dostali vďaka reality šou Geissenovci: Ťažký život milionárov. Robert a Carmen sú výstrední manželia, ktorí rozhodne nemajú núdzu o peniaze. Vlastnia niekoľko luxusných domov, áut, jácht a všetko, na čo si len človek spomenie. Okrem ich obrovského majetku videl celý svet ako ich každodenné radosti a starosti milionárov, tak aj bežný život štvorčlennej rodinky. Svoje bohatstvo si totiž užívajú nielen rodičia, ale aj ich dve dcéry - sedemnásťročná Davina a šestnásťročná Shania.

Obe dievčatá sú už takmer dospelé, dostávajú sa tak do veku, kedy sa z nich stávajú pravé slečny so všetkým, čo k tomu patrí. Už to nie sú nevinné dievčatká, ktoré sa hrali na piesku na exotických plážach, rastú z nich atraktívne mladé dámy, ktoré dospievajú vďaka všadeprítomným kamerám ešte rýchlejšie než ich rovesníčky. Onedlho sa za nimi budú obzerať ich rovesníci a tí odvážnejší si možno trúfnu zaklopať na Robertove dvere. Podľa fotiek, ktoré zverejňujú na sociálnych sieťach, môžete ich otcovi odkázať, aby si na ne dával pozor a ako sa ľudovo hovorí, pripravil si pušku.

Geissenovci Zdroj: Facebook

Tagy: Geissenovci