Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známa modelka ohúri aj v tehotenstve: Aha, aká sexi šelma!

Romee Strijd Zobraziť galériu (10)
Romee Strijd (Zdroj: Instagram)

HOLANDSKO - Zvodná aj s bruškom! Romee Strijd (25), ktorá patrila medzi anjelikov Victoria´s Secret, sa aktuálne pripravuje na úlohu mamičky. Pri pohľade na fotky, ktoré dáva na Instagram, je jasné, že tehotenstvo si užíva. A pozrite sa, ako jej to pristane.

Romee Strijd objavil modelingový skaut, keď mala len 14 rokov. S pribúdajúcimi rokmi sa jej kariéra uberala tým správnym smerom. Krásna Holanďanka pózovala pre mnohé prestížne magazíny, na konte má spolupráce so slávnymi značkami a v roku 2014 si splnila jeden zo snov, keď ju prijali mmedzi anjelikov Victoria´s Secret.  

V týchto dňoch sa kráske plní ďalšia z jej veľkých túžob. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé dieťatko. S manželom Laurensom Van Leeuwenom sa už tešia na dcérku. Romee sa netajila tým, že mala v minulosti zdravotné ťažkosti. Trpela totiž syndrómom polycystických vaječníkov, ktorý je spojený s poruchami ovulácie a plodnosti.

Modelka sa na príchod bábätka veľmi teší. A aj s rastúcim bruškom dbá o to, aby bola pekná. Dôkazom sú fotky, ktoré najdete na jej profile na sieti Instagram. Romee tam napríklad zverejnila zábery z pláže, kde si slnečné lúče užívala nahodená v bikinách so zvieracou potlačou. Čo poviete, svedčí jej to?

Romee Strijd je sexi tehuľka, ktorá si potrpí na to, aby bola dokonale zladená.
Zobraziť galériu (10)
Romee Strijd je sexi tehuľka, ktorá si potrpí na to, aby bola dokonale zladená.  (Zdroj: Instagram)

Romee Strijd si tehotenstvo užíva.
Zobraziť galériu (10)
Romee Strijd si tehotenstvo užíva.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Romee Strijd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu