Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Obľúbená česká kapela má problém! Jeden z jej členov má koronavírus!
Zdielať na

Obľúbená česká kapela má problém! Jeden z jej členov má koronavírus!

Archívna reportáž

Obľúbená česká kapela sa pasuje s nepríjemným problém. V čase, keď v Českej republike rapídne stúpajú počty nakazených sa koronavírus zahryzol aj do jedného z členov kapely MIG 21. Bezpečnosť a zdravie je však na prvom mieste a tak muselo dôjsť k zodpovednému rozhodnutiu.

V susednej Českej republike síce v rámci koronavírusových opatrení zatiaľ opätovne nezakázali koncerty, no členovia kapely MIG 21 museli tie svoje, plánované na najbližšie dva týždne, aj tak preložiť na neurčito. Musia si totiž počkať na to,  si čo prinesie štrnásťdňová izolácia. Jeden z ich členov bol totiž pozitívne testovaný na koronavírus a zvyšok kapely tak žije momentálne v neistote.

​O nepríjemnej situácii informovala svojich fanúšikov česká kapela MIG 21 prostredníctvom ich oficiálnych profilov na sociálnych sieťach. Status sa im istotne nepísal ľahko, keďže ich koncerty rozhodne netrpia nedostatkom návštevníkov, a sú medzi českými hudobnými fanúšikmi veľmi obľúbené. No členovia kapely, medzi ktorými je aj obľúbený herec z filmu Toman či Dezertér, no najmä nesmrteľná postava zo Samotárov, Jiří Macháček, vie, že v týchto časoch treba prijať zodpovednosť a zdravie uprednostniť pre zábavou či zárobkom.

Kapela MIG 21 je známa pozitívnou a oddychovou hudbou, preto má V 4eskej republike, no aj na Slovensku veľa fanúšikov. Vypočujte si ich hit Malotraktorem:

"Drahí naši kamaráti, bohužiaľ jeden člen nášho tímu má pozitívny test na koronavírus. Preto musíme koncerty na nasledujúce dva týždne preložiť a odobrať sa do karantény," píše sa v statuse, no meno konkrétneho člena ostáva zatajené. "Veľmi nás to mrzí, zachovajte nám priazeň a držte nám palce! S láskou vaši Migové," znie celé oznámenie na ich oficiálnom profile.

Ako sa dalo čakávať, komentáre pod statusom zaplavili chápavé a podporné komentáre verných fanúšikov. "Jirko, ale veď sme sa v sobotu bozkávali!" komentovala žartom jedna z fanúšičiek, ktorá tak iste chcela svojim komentárom napriek nepríjemnej správe zdvihnúť kapele aj ostatným fanúšikom náladu. Avšak kapela svojím rozhodnutím urobila voči fanúšikom rozumný a zodpovedný krok. Tí sa určite hnevať nebudú, naopak, na "pokaranténnom" koncerte si to o to viac užijú.

Súvisiace články

Najčítanejšie