Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Desivé slová! Slávny herec má mať diabolský plán, ako odláka dcéru od jeho exmanželky!
Zdielať na

Desivé slová! Slávny herec má mať diabolský plán, ako odláka dcéru od jeho exmanželky!

Archívna reportáž

Rozvod kedysi dokonalého hollywodskeho páru Tom Cruise a Katie Holmes bol naozaj dramatický. Sprevádzali ho vtedy škandály a najmä hercova príslušnosť k v Hollywoode rozšírenej scientologickej cirkvi. Jeho oddanosť tomuto novému náboženstvu poznačila ich vzťah natoľko, že kedysi usmiata Kate sa rokmi zmenila na kôpku nešťastia. So svojou dcérkou Suri sa jej však z toxického manželstva podarilo vymaniť rozvodom a od roku 2012 sa o ňu stará výlučne ona.

Slávny Tom Cruise sa nemieni vzdať kontroly nad jeho najmladšou dcérou a podľa informácií denníka New York Post plánuje udrieť naozaj tvrdo. Pre spomínaný denník to potvrdila bývala členka sekty, Leah Remini, ktorá je presvedčená, že chce do scientologických kruhov čím skôr uviesť dnes už 14-ročnú Suri. Podľa nej však čaká na to, kým mladá slečna dosiahne dospelosť.

Leah Remini je známa svojou otvorenou kritiku scientologickej cirkvi a mnohokrát odhaľuje rôzne nekalé praktiky, ktorými si sekta svoje ovečky podriaďuje. Leah sa síce narodila do katolíckej rodiny, no po vstupe jej matky do scientologických kruhov bola v tomto prostredí vychovávaná už od jej deviatich rokov. Zo scientologickej sekty vystúpila až v zrelej dospelosti v roku 2012 ako 42-ročná, odvtedy cirkev a jej členov otvorene kritizuje.

Tom Cruise neskrýva svoju vášeň k všetkému čo súvisí s vesmírom a sci-fi, keďže tieto témy sú späté aj s jeho vierou:

"Scientológia považuje Katie za utláčateľku a nepriateľa cirkvi, preto rovnako oni aj Tom veria, že nemôže byť viac spojená so svojou matkou Kate," tvrdí herečka a aktivistka Leah Rimini. "Tom má určite v pláne počkať, kým Suri dovŕši dospelosť, aby ju mohol zlákať na scientológiu a najmä odlákať preč od jej matky," šokuje ďalej. Leah však tvrdí, že bola veľmi prekvapená, keď sa Katie rozhodla vymaniť zo scientológie, pretože podľa nej bola Tomovým svetom doslova indoktrinovaná.

Leah Remini má na svojom podcaste tému scientológie často na pretrase:

"Avšak časom som pochopila, že odchodom chcela iba ochrániť svoju dcéru. Domnievam sa, že je tam určitý typ dohody o ochrane Suri," zamýšľa sa Leah, ktorá sa netají tým, že Toma Cruisa považuje za "zlého človeka", ktorý "sa rád pozerá na zničené ľudské životy". Tým narážala na osud manželky jeho najlepšieho kamaráta, Shelly Miscavige, ktorá sa na verejnosti neukázala už celých 15 rokov.

Suri oslávila v apríli 14 rokov, mama Katie však jej tvár pred verejnosťou chráni. Chráni ju však aj pred náboženstvom jej otca Toma Cruisa:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Birthday vibes ??

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Holmes (@katieholmes212),

​Podľa dostupných informácií má Tom so svojou dcérou Suri určitý vzťah, no oveľa bližšie sa má k deťom z predošlého vzťahu s herečkou Nicole Kidman, dcérou Isabellu (27) a synom Connorom (25), ktorí obaja aktívne praktikujú scientológiu.

Nicole síce nie je členkou cirkvi, no svojim deťom dala na výber, a tie sa rozhodli do tajomných kruhov vstúpiť na vlastnú zodpovednosť. Zdá sa však, že s Katie to nebude mať vplyvný herec až také jednoduché.

Súvisiace články

Najčítanejšie