Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dokonalosť! Mária Čírová ukázala svoje tretie dieťatko!
Zdielať na

Dokonalosť! Mária Čírová ukázala svoje tretie dieťatko!

Archívna reportáž

Mária Čírová má len 31 rokov a úspešnú dlhoročnú kariéru speváčky za sebou, hoci väčšinu z nej už bola mama. A nie jedného, ale hneď dvoch detí, pričom starší syn Hugo sa jej narodil, keď mala len 20 rokov. O dva roky k nemu pribudla Zoe a do tretice príde každým dňom ďalší chlapček.

Trnavčanka Mária Čírová je dôkazom, že deti vôbec nemusia byť stopkou pre kariéru, ani nijako negatívne nenabúravajú život, ak drží rodina pokope a podporuje sa. Azda aj preto sa po dlhšej pauze po 8-ročnej dcérke Zoe rozhodli mať s manželom Mariánom Kachútom ešte jedno dieťatko.

Chlapček by sa mal narodiť každým dňom a rodinka sa ho už nevie dočkať. Už niekoľko dní Márii podľa bruška komentujúce prorokujú skorý pôrod, no zatiaľ sa nič nekoná. Bábätko si ide svojím tempom a na povedačky zjavne príliš nedbá.

Mária a jej tohtoročné prekazené plány:

​Podľa ostatných Máriiných príspevkov je ale jasné, že už aj ona by to rada mala za sebou a tešila sa z voňavého bábätka v náručí. Kým ho nemôže ukázať svetu naživo, potešila fanúšikov aspoň čiastočným predstavením. "Toto sú tie okamihy, ktoré sa v živote neopakujú," napísala ku krásnej fotke s manželom Mariánom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

toto su tie okamihy, ktore sa v zivote neopakuju... ?? #navzdyvsrdci .... foto @ninavancova_photo

Príspevok, ktorý zdieľa MÁRIA K. ČÍROVÁ (@mariacirova),

No nie oni dvaja sú na fotografii tým najpodstatnejším. Mária ukázala svetu tvár svojho ešte nenarodeného chlapčeka na mimoriadne vydarenej 3D fotke z ultrazvukového vyšetrenia. Bacuľaté líčka, dokonalé črty, zdá sa, že chlapček sa už skutočne môže hocikedy prihlásiť o svoje miesto na svete a nič mu k dokonalosti nebude chýbať. Zázrak modernej techniky okomentovala aj Daniela Nízlová. Posťažovala sa, že jej dcérka takto perfektne v brušku nepózovala. V oboch prípadoch ale nie sú tieto fotky to najpodstatnejšie - iste každý rodič súhlasí, že až zdravé bábätko v náručí je tým najväčším šťastím. Mária si to onedlho pripomenie už po tretíkrát.

Súvisiace články

Najčítanejšie