V piatok spoznáme novú Miss Slovensko! Máte favoritku? O víťazke rozhodne aj Valábik

V piatok o 20:35 sa v bratislavskej Inchebe uskutoční 25. ročník Miss Slovensko.

13.08.2020 13:00
Finalistky súťaže Miss Slovensko 2020, ktoré... Foto: ,
Finalistky súťaže Miss Slovensko 2020, ktoré spoločne a zároveň jedna proti druhej zabojujú o titul tej najkrajšej.
debata

O titul kráľovnej krásy sa budú tentoraz uchádzať Natália Vohláriková zo Šintavy, Kristína Víglaská zo Zvolena, Kristína Kramárová z Trenčína, Lucia Jesenská z Vrútok, čerstvá Miss Press Melanie Theresa Beňková z Borského Mikuláša, Ivana Zvaríková z Banskej Bystrice, Natália Lopašovská zo Serede, Leona Novoberdaliu z Bratislavy, Vanessa Šabíková z Hronského Beňadiku, Alexandra Svrčková z Prievidze, Viktória Špotáková z Marianky a Viktória Podmanická z Banskej Bystrice.

Finalistka Miss Slovensko 2020 Natália...
Finalistka Miss Slovensko 2020 Viktória...
+11Finalistka Miss Slovensko 2020 Viktória Špotáková.

Súťažiace sa počas večera predvedú v zaujímavých modeloch niekoľkých módnych domov a zvučných značiek a diváci a diváčky sa aj tento rok môžu tešiť na špeciálne číslo vyskladané po skupinách z ich talentových dispozícií. Nebude chýbať spev, hra na klavír, tanec či prvky bojového umenia. "Minulý rok sa práve toto číslo galavečera stretlo s veľmi dobrou reakciou divákov, preto sme sa ho rozhodli zaradiť opäť. Dievčatá budú až na pár výnimiek pospájané v spoločných číslach a bude tam nakoniec aj jedno prekvapenie, uvidíte, ten program je vymyslený naozaj pekne,“ povedal riaditeľ súťaže Michael Kováčik, ktorý bude zároveň predsedom hlavnej poroty.

Titul Miss Press 25. ročníka súťaže Miss... Foto: SITA, Brano Bibel
Melanie Theresa Beňková Titul Miss Press 25. ročníka súťaže Miss Slovensko získala súťažiaca s číslom päť Melanie Theresa Beňková.

Do nej tentoraz zasadnú aj bývalá riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová, víťazka titulu Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková, šéfredaktorka magazínov Eva, Madam Eva a Emma Eva Blahútová, zakladateľka kozmetickej značky Envy Therapy Natália Selveková, fotograf Lukáš Kimlička, bývalý hráč NHL, hokejový expert a komentátor Boris Valábik a automobilový pretekár Matej Homola.

Úvod galavečera bude patriť špeciálnej verzii skladby Hanging Tree v podaní slovenskej speváčky Liny Mayer, ktorá bude vlastnou skladbou sprevádzať finalistky aj počas predvádzania ďalšej kolekcie. V spoločnom duete sa predstavia aj Dara Rolins a Kali a svoju časť večera bude mať aj slovenský raper Ego. Priamy prenos z finále odvysiela TV JOJ, moderátormi budú Marián Čekovský a Milan Zimnýkoval.

O korunky sa tento rok postaral umelecký zlatník Martin Smolka. „Martin Smolka do každého šperku vkladá svoje srdce a dušu, a to je vidieť v jeho rukopise aj pri korunkách. Sú jedinečné, nadčasové, a pritom veľmi nežné a ženské,“ uviedol Kováčik. Okrem nich si víťazky súťaže odnesú aj ďalšie zaujímavé ceny. Absolútna víťazka Miss Slovensko získa nový automobil, exkluzívnu dovolenku v Ománe, kompletne zariadený moderný 3-izbový byt na jeden rok a honorovanú zmluvu so spoločnosťou LGM Production.

Do poroty Miss SLovensko zasadne aj Boris Valábik. Foto: SITA, Jana Birošová
Boris Valábik Do poroty Miss SLovensko zasadne aj Boris Valábik.

Popri troch hlavných tituloch, o ktorých rozhodne porota v sále, budú na základe hlasovania verejnosti ocenené aj víťazky v kategóriách Eva Miss Sympatia, Hyundai Miss Drive, Miss Gosh, Miss Top kondícia, Miss Príjemný hlas. Výťažok z esemeskového hlasovania o titul Eva Miss Sympatia venujú organizátori súťaže tento rok neziskovej organizácii Plamienok, ktorá je na Slovensku priekopníkom rozvoja detskej domácej paliatívnej starostlivosti a smútkového poradenstva pre deti a ich rodiny.

Finálový večer sa uskutoční za prísnych bezpečnostných opatrení. "Opatrení je strašne veľa a stále pribúdajú. Komplet všetci, štáb, backstage, zamestnanci Incheby, vizážisti, kaderníci, všetci účinkujúci, finalistky a porota sú testovaní a čo sa týka návštevníkov, budú dodržané rozostupy, musia prísť v rúškach, budeme im merať teplotu a bude k dispozícii dezinfekcia,“ vymenoval Kováčik. "Momentálne na poradách hodinu a pol riešime opatrenia, až potom program, no rozhodli sme sa ísť touto cestou, chceli sme urobiť finále aj s divákmi, keďže je to 25. ročník a naozaj chceme, aby to bolo veľkolepé. Ja veľmi nespím, pretože je toho

debata chyba
Viac na túto tému: #Miss Slovensko #Boris Valábik

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...