Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Paľo Habera zverejnil fotku s dcérou! Dočkal sa otrasných komentárov!
Zdielať na

Paľo Habera zverejnil fotku s dcérou! Dočkal sa otrasných komentárov!

Archívna reportáž

Paľo Habera mal v živote veľké šťastie. Chlapec z Brezna sa stal jedným z najúspešnejších spevákov nielen v rámci Slovenska, ale aj v Česku. Navyše, jeho životnou družkou je krásna modelka Daniela Peštová. A ešte sa môže tešiť aj z troch vydarených detí.

Z prvého manželstva má 58-ročný Paľo Habera dcéru Zuzanu. Pošťastila sa mu keď mal len 18 rokov a už z neho spravila aj starého otca. Zo vzťahu s Danielou má dve deti, 11-ročného Paula Henryho a 18-ročnú Ellu.

Paľo si súkromie stráži, no z času na čas fanúšikov poteší aj fotkou so svojou rodinou. Teraz po dlhšej dobe pridal fotografiu z posedenia s dcérou Ellou, ktorá mu robila spoločnosť pri kávičke.

Nestarnúci Paľo Habera je už dvojnásobný dedko:

​Už keď pred časom zverejnila Daniela fotku svojej jedinej dcéry, spustil sa "poprask". Krásna Ella totiž zhodila dlhé blond vlasy, ktoré vymenila za krátke čierne. Na prvý pohľad tak mnohým nebolo jasné, kto to vlastne je. No najmä si neboli istí, či je to dievča alebo chlapec, a niektorí mali skutočne nevhodné poznámky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Na dobrej kave ☕️

Príspevok, ktorý zdieľa Pavol Habera (@pavolhabera),

Situácia sa presne opakuje aj teraz. Niekoľkokrát sa opakuje otázka, či je to Paľov syn, ale jeden komentujúci si Ellu dokonca pomýlil na prvý pohľad so spevákom Petrom Cmoríkom, na čo mu druhý pritakal. Našťastie, väčšina ocenila prirodzenú krásu mladej slečny, nech už zvolila akýkoľvek štýl. "Ella je kočka! Konečne niečo iné, ako ďalšia plastiková barbie," znie jeden z komentárov. Jediné, na čom sa zjavne nevedia fanúšikovia zhodnúť,  je otázka, na koho sa Ella viac podobá. Zjavne má totiž z každého rodiča niečo, a keďže sú obaja pekní, je to dobrý mix.

Súvisiace články

Najčítanejšie