Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Seriálová hviezda má toho dosť! Manželka sa pretŕča s milencom, hoci ešte nie sú rozvedení!
Zdielať na

Seriálová hviezda má toho dosť! Manželka sa pretŕča s milencom, hoci ešte nie sú rozvedení!

Archívna reportáž

V manželstve Briana Austina Greena a krásnej Megan Fox sa k rozvodu schyľovalo už niekoľkokrát. Avšak dvojica každú krízu zatiaľ ustála, a v rámci rodinného blaha a šťastia ich troch synov si k sebe napokon cestu vždy našli. Zdá sa však, že teraz už zvoní ich talianskemu manželstvu umieráčik, do hry totiž vstúpila tretia osoba. A bola to práve nežnejšia polovička tohto páru, kto si našiel milenca vskutku expresne.

Ktovie, ako je na tom v skutočnosti 47-ročný Brian, ktorého preslávila úloha Davida v legendárnom seriálu Beverly Hills 902 10. Jeho ešte stále manželka sa na sociálnych sieťach nezdržuje verejných vyznaní lásky k jej novému partnerovi, potetovanému hudobníkovi Machine Gun Kelly. No podľa zdroja magazínu People ho Meganina nová láska nenecháva chladným. Na sociálnej sieti jej dokonca poslal veľavravný odkaz.

Megan Fox (34), ktorá sa preslávila najmä ako kráska z akčného trháku Transformers, bola počas manželstva s Brianom na svoje súkromie veľmi háklivá. Všetko sa však zmenilo s príchodom 30-ročného Machine Gun Kellyho, ktorému verejne v príspevkom na Instagrame vyznáva lásku.

Meghan si zahrala aj v klipe k piesni Bloody Valentine od mladého rockera, zdá sa, že už počas natáčania vznikol medzi nimi poriadny plameň lásky:

"Neskutočne krásny chlapec. Moje srdce je celé tvoje," napísala pod fotografiu, na ktorej sa tisne k potetovanému rebelovi. Brian po zhliadnutí fotografie neveril vlastným očiam konaniu svojej manželky, ktorá sa podľa zdroja zamilovala príliš rýchlo a bezhlavo. Na svoj Instagram podobné fotografie a vyznania nikdy predtým nepridávala a Brian ju doslova nespoznáva. Jeho odpoveď však nenechala na seba dlho čakať.

Krásna herečka svoju zamilovanosť vôbec neskrýva, čím evidentne znervózňuje čoskoro bývalého manžela:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Achingly Beautiful Boy... My heart is yours ?♥️?

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox),

"Neskutočne krásni chlapci. Moje srdce je celé vaše," napísal Brian k sérií fotiek na Instagrame, na ktorej sú tváre ich spoločných synov a tiež syna Kassiusa (18) z predošlého manželstva s herečkou Vanessou Marcil. Megan sa od tejto fotografie síce na svojom profile odmlčala a žiadnu zamilovanú fotografiu nepridala, no na Briana sa spustila kritika niektorých fanúšikov, ktorý jej novú lásku bránili. Avšak Brian im iba odpovedal smejúcim sa emotikonom.

Brian odpovedal na Meghanine zaľúbené vyznania svojsky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Achingly beautiful boys...... My heart is yours

Príspevok, ktorý zdieľa Brian Austin Green (@brianaustingreen),

Brian a Megan podali o rozvod po divokých jedenástich rokoch manželstva v máji 2020, iba chvíľku potom, ako sa objavila vo videoklipe hudobníka Machine Gun Kellyho. Brian sa dlhé mesiace vyjadroval k tejto skutočnosti iba veľmi zdržanlivo a prízvukoval, že obaja sa budú napriek rozvodu sústrediť na šťastie svojich synov, Bodhiho (6), Journey (4) a sedemročného Noaha.

​​Asi aj preto berie Meghanino správanie ako ranu pod pás, no v skutočnosti až taký opustený nie je. Pred pár týždňami obehli médiá fotky, na ktorých je Brian vo vírivke s výstrednou hviezdičkou reality show, Courtney Stodden, a neskôr aj s potetovanou modelkou Tinou Louise.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie