Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najprv nikto netušil, že sú spolu a teraz: Markizácky párik už má dieťa!

Ivana Miklánková a Lukáš Zuzelka Zobraziť galériu (8)
Ivana Miklánková a Lukáš Zuzelka (Zdroj: Instagram IM)

BRATISLAVA - Ich láska vyšla najavo, až keď boli spolu takmer trištvrte roka. Markizáci Lukáš Zuzelka a Ivana Miklánková sa dali dokopy v júli 2018 a po dvoch rokoch privítali na svete už aj svojho spoločného potomka.

V Markíze kvitne láska a dôkazom sú aj redaktori Televíznych novín Lukáš Zuzelka a Ivana Miklánková. Dvojica sa dala dokopy v roku 2018 a tento rok na jar už portál markiza.sk informoval, že sa z nich čoskoro stanú rodičia. 

No a tá chvíľa už prišla! Lukáš sa v stredu večer na sieti Facebook pochválil rozkošnou dcérkou. K snímke so svojimi milovanými dievčatami pripojil len stručný popis s menom svojej princeznej:„Karolínka!”

Ivana Miklánková a Lukáš
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook LZ)

Novopečená mamička markizáckemu webu prezradila, že sa pri pôrode trochu potrápila. Trval totiž až 40 hodín. Oporou jej však bol partner, ktorého prítomnosť jej naozaj veľmi pomohla. „Vždy som si myslel, že keď ľudia hovoria, že narodenie dieťaťa je to najkrajšie, tak preháňajú, ale až teraz som konečne pochopil, že je to úplná pravda,“ uviedol hrdý otecko. Šťastným rodičom blahoželáme a prajeme celej rodinke veľa zdravia. 

Viac o téme: Lukáš ZuzelkaIvana Miklánková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu