Tak predsa nevydržali! Harry a Meghan majú za sebou radikálne rozhodnutie

Luxusnú vilu v Los Angeles postavenú v toskánskom štýle sledovaná rodina opustila.

13.08.2020 08:11
Záber z 27. novembra 2017: Princ Harry a jeho... Foto: ,
Princ Harry a Meghan Markle na archívnom zábere.
debata (11)

Britský princ Harry a jeho manželka sa presťahovali do mesta Santa Barbara v americkom štáte Kalifornia. Pre agentúru DPA to v stredu uviedol hovorca prominentného páru.

„Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa presťahovali do svojho rodinného domu (v Santa Barbare) v júli tohto roku,“ uviedol hovorca s tým, že manželia dúfajú, že bude rešpektované ich súkromie, ako aj súkromie ich susedov.

Pritom len v máji sa kráľovská rodinka nasťahovala do vily bohatého producenta a herca Tylera Perryho, ktorá sa ukrýva v Hollywood Hills. Nehnuteľnosť navrhnutá v toskánskom štýle v sebe ukrývala 12 kúpeľní a osem spální a stála v celebritami vyhľadávanej oblasti s označením „Beverly Ridge“.

Pred životom v Los Angeles ich však varovali niekoľké celebrity, napríklad Sharon Osbourne. Poukazovala najmä na fakt, že Los Angeles je mestom paparazzi fotografov, čo sa ukázalo ako pravdivá výstraha. „Ak im išli médiá v Británii na nervy, v Los Angeles im pôjdu na nervy ešte duplom,“ opísala pred časom Sharon Osbourne. "Ak túžia po pokojnejšom živote, Los Angeles nie je pre nich vhodné miesto na život, keďže tu žije množstvo hviezd, ktoré sú neustále prenasledované paparazzi fotografmi,“ dodala ešte. Už vtedy im doporučila práve pokojnejšiu Santa Barbaru.

V júli celebritný pár poriadne rozzúril fakt, že bolo narušené súkromie ich syna priamo na pozemku ich luxusnej nehnuteľnosti v Los Angeles. Údajne mala vzniknúť séria záberov, ktorá zachytáva Archieho priamo na dvore nehnuteľnosti a to aj napriek tomu, že „kráľovskí“ rodičia urobili množstvo opatrení na ochranu súkromia – vrátane špeciálneho sieťovaného plota, ktorý mal zabrániť tvorbe záberov spoza oplotenia pozemku. Následne dostali slávni rodičia informáciu, že sa s takýmito zábermi plánuje obchodovať. Na jej základe podali žalobu na súd ešte predtým, než sa zábery dostali na verejnosť.

Herečka Meghan Markleová (39), ktorá je rodáčkou z kalifornského Los Angeles, sa za princa Harryho (35) vydala v máji 2018 a o rok neskôr sa im narodil syn Archie. Začiatkom tohto roka manželia oznámili, že plánujú viesť nezávislejší život a financovať si ho sami. Vzdali sa kráľovských povinností a chcú si budovať vlastnú kariéru.

Harry je šiesty v poradí nástupníctva na britský trón. Aj keď sa vzdal povinností v rámci kráľovskej rodiny, zostal mu titul princ a pár si ponechal tituly vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu.

11 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...