Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Česká youtuberka ukázala, ako sa jej zmenila postava: Po 4 mesiacoch super výsledok!
Zdielať na

Česká youtuberka ukázala, ako sa jej zmenila postava: Po 4 mesiacoch super výsledok!

Zdroj: Instagram/shopaholicnicol

Aj keď existuje veľké množstvo zaručených diét, takmer všetci, čo ich vyskúšali, boli po schudnutí sklamaní z jojo efektu. Nicol našla spôsob, ako si postavu nielen vylepšiť, ale si ju aj udržať!

Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol (30) je populárnou českou influencerkou a moderátorkou. Na Instagrame sa pochválila obrovskou premenou, ktorú podstupovala v posledných mesiacoch. Ako sa jej podarilo vyformovať postavičku ako lusk?

Žiadne diéty nedržala

Obľúbená influencerka zverejnila na Instagrame porovnávajúce fotografie svojej postavy pred a po zmene a výsledok je to ohromný! Schudla síce iba 5 kíl, ale postava sa jej perfektne vyformovala. Na svojom vlastnom príklade tak ukázala, že postupné a rozumné chudnutie a pravidelné cvičenie naozaj stojí za to. Nedržala pri tom žiadnu diétu, stravovala sa zdravšie, strážila si veľkosť porcií a okrem cvičenia mala aj veľa prirodzeného pohybu.  

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nikola Čechová (@shopaholicnicol),

„Stálo ma to veľa trpezlivosti, ale paradoxne nie obmedzovanie, pretože som od začiatku chcela ísť prirodzenou a hlavne udržateľnou cestou. Žiadne extrémy, hladovanie, bláznivé diéty, keto, koktaily, sacharidové vlny a neviem čo ešte. Čisto zdravé jedlo v správnych porciách a pohyb. Možno to trvá takto dlhšie, ale ja som tomu chcela porozumieť. Naučiť sa si zdravé jedlo uvariť, vedieť z čoho sa skladá, akú veľkú porciu moje telo potrebuje a nájsť zdravšie alternatívy, ktoré môjmu telu dajú viac. Nie len schudnúť, pohladkať sa a vrátiť sa do starých koľají.

Som na seba pyšná a čo je hlavné, cítim sa dobre. Všetko som mala vyrovnané, keď som si chcela dať víno, tak som si ho dala, keď som mala na niečo chuť, dala som si to. Naučila som sa chodiť pravidelne plávať, cvičiť a neberiem to ako povinnosť, ale ako niečo, čo robím pre seba. Nie je to o váhe, ale o tom v čom sa cítite dobre. Každý má ten cieľ a hranicu inde. Ja som veľký milovník jedla a ide to aj tak. Len je potreba pri tom premýšľať a nájsť balans,“ hovorí Nikola, ktorá teraz inšpiruje mnohé ženy nielen módou, ale aj zdravým životným štýlom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nikola Čechová (@shopaholicnicol),

Súvisiace články

Najčítanejšie