Vodiči, pozor, na túto cyklistku radšej nepozerajte! S jej dekoltom hrozí nehoda

Modelku a dizajnérku Emily Ratajkowski naháňajú s obľubou paparazzovia a dostihli ju aj v Hamptons, obľúbenej rekreačnej oblasti newyorskej smotánky. Britská rodáčka opäť nesklamala.

13.08.2020 00:00
debata (5)
Modelka Emily Ratajkowski počas jazdy na... Foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia
551602236 Modelka Emily Ratajkowski počas jazdy na bicykli v East Hampton Hamptons predtým ako sa objavila na tamojšej pláži.

Dvadsaťdeväťročná Emily síce tentoraz nepózovala pred objektívom v lascívnych pózach ako je to u nej zvykom na sociálnych sieťach. Ale rozhodne ani v tomto prípade nezostala nič dlžná povesti sexbomby.

Ratajkowski zachytili reportéri na bicykli, keď si to s manželom Sebastianom šinuli smerom na pláž. Brunetka mala na sebe oblečené džínsové šortky a k nim len vrchný diel bikín z kolekcie Inamorata. Práve čierna podprsenka, či skôr dva trojuholníky schytené len tenučkými šnúrkami, však nepochybne museli zaujať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@inamoratawoman

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata),

Takto vystrojená cyklistka pútala pozornosť aj vo zvyčajne pokojných uličkách Hamptons. Ostáva veriť, že nespôsobila žiadnu dopravnú nehodu. Zrak vodičov by mal predsa smerovať na cestu a venovať by sa mali cestnej premávke. S Emily Ratajkowski na ceste to však asi nie je úplne jednoduché.

Na jej sociálnej sieti medzitým pribudli ďalšie zábery v bikinách. Tentoraz však išlo o model v modrej verzii. Odhaľujúce plavky patria medzi najžiadanejšie artikle celej kolekcie a Emily Ratajkowski s nimi zaujala tisícky žien po celom svete. Pred časom tiež informovala, že kolekcia sa vypredala a museli šiť nové modely.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #bicykel #bikiny #paparazzovia #Emily Ratajkowski

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...