Futbalisti ŠKF Sereď

Futbalisti ŠKF Sereď

VIDEO Senica s ďalším debaklom. Záhorákov si vychutnala aj Sereď

ŠPORT.sk • 12. aug 2020 o 21:10
Futbalisti ŠKF Sereď zvíťazili v stredajšom stretnutí 2. kola Fortuna ligy v Zlatých Moravciach nad FK Senica 4:0. Po prehre na úvod sezóny si do tabuľky pripísali prvé tri body, Seničania nezabodovali ani v druhom vystúpení.

Duel Sereď - Senica ste mohli sledovať ONLINE na ŠPORT.sk >>

Fortuna liga - 2. kolo:

ŠKF Sereď - FK Senica 4:0 (2:0)

Góly: 7. Špehar, 15. Jureškin, 72. Bušnja, 76. Didiba (vlastný).


ČK: 80. Hučko po 2. ŽK - 37. Šimčák po 2. ŽK, ŽK: Hučko, Šumský, Duranski, Michalík, Jarovič - Šimčák, Yenne, Barbora, rozhodovali: Očenáš – Polaček, Štofik


Zostavy a striedania:

Sereď: Yakubu - Morong, Michalík, Djiby Ba, Hučko - Šumský, Duranski (77. Potoma) - Iván (77. Mészáros), Pankaričan (83. Tatranský), Jureškin (62. Bušnja) - Špehar (68. Jarovič)

Senica: Fryšták - Olafsson, Didiba, Nemec, Šimčák - Addo - Totka (61. Barbora), Duda (74. Moses), Piroska, Yenne (61. Šalata) - Malec

Sereď bola od úvodu bližšie ku gólu, Špehar ani Jureškin ešte nedočiahli na center Ivána, ale v 7. minúte sa už skóre otvorilo. Na lobovanú prihrávku z vlastnej polovice si nabehol Špehar a prekonal Fryštáka v senickej bránke - 1:0. O osem minút neskôr už Sereď viedla o dva góly, na konci akcie po osi Morong, Špehar, Pankaričan sa strelecky presadil Jureškin - 2:0. Aj v ďalších okamihoch boli väčšie šance na strane Serede a hostia si ešte viac skomplikovali situáciu v 37. minúte, keď videl Šimčák po druhej žltej červenú kartu.

Po zmene strán si príležitosť vypracovali aj hostia, na center Pirosku si naskočili Yenne i Olafsson, ani jeden však nedokázal usmerniť loptu medzi tri žrde. Potom patril priebeh opäť Seredčanom, šance Ivána a Hučka sa ešte neujali, ale v 72. minúte striedajúci Bušnja zvýšil už na rozdiel triedy - 3:0. O štyri minúty neskôr zasadil štvrtú ranu Senici vlastným gólom Didiba. V závere videl po druhej žltej červenú kartu aj Hučko zo Serede, no jeho mužstvu to nezahatalo cestu za jednoznačným triumfom.