Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prvé kočíkovanie rodinky Márie Čírovej! TOTO je Rubenove parádne "vozidlo"!
Zdielať na

Prvé kočíkovanie rodinky Márie Čírovej! TOTO je Rubenove parádne "vozidlo"!

Archívna reportáž

Obvykle čakajú rodičia novorodeniatka na prvé kočíkovanie aspoň dva týždne po pôrode. Mária Čírová je už ostrieľaná mamička a toto nepísané pravidlo dobre pozná. V ideálnom počasí sa s celou rodinkou vybrali na prvú prechádzku.

Mária Čírová privítala svoje tretie dieťatko a druhého synčeka na svete 28. júla. Malý Ruben sa narodil v absolútne ideálnych podmienkach v bratislavskej súkromnej pôrodnici. Jeho mama pôrod opísala ako splnenie jej sna po dvoch nie úplne pekných skúsenostiach s predchádzajúcimi pôrodmi.

Treba uznať, že vidno, ako by Márii táto radostná udalosť ubrala aspoň 5 rokov. Na všetkých fotkách po 28. júli pôsobí ako rozžiarené dievčatko. Inak to nebolo ani počas prvého kočíkovania.

Mária je rozhodne mamou na plný úväzok:

​Päť Kachútovcov, to je už poriadna skupinka. Ale prvú prechádzku s bábätkom si nemohli nechať ujsť. "Myslíte si, že som si pokočíkovala? Ale zase... My s Mariánom sme si mohli chodiť pekne za ručičky ako frajeri," trošku sa naoko posťažovala novopečená trojmama, aby to vzápätí obrátila na žart. Isté je, že pri dvoch malých pomocníkoch v podobe 10-ročného Huga a 8-ročnej Zoe nemala šancu dostať sa na rad.

Ruben dostal parádny nový kočík. Aj Mária si vybrala neutrálnu a elegantnú sivú farbu. Spoľahlivá holandská značka je medzi mamičkami veľmi obľúbená. Kočík stojí približne 1200 eur, v závislosti od výbavy a súčastí. Nepochybne dostane malý vysnívaný Ruben od svojich rodičov to najlepšie, ako už ukázali aj krásnou postieľkou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie