Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
DAC web

12.08.2020 o 19:00

FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
1 : 2
(0:0)
FC DAC Dunajská Streda
Naposledy zmenené pred 4 rokmi
obnoviť
Filter
90+6

Koniec zápasu.

90+6

Je koniec, je koniec, je konieeeeeeeec, tak toto bol inak masochistický záver. Absolútne šialenstvo v Žiari nad Hronom, ktoré sme však po neskutočnom boji a takmer neprekonateľnej obrane predsa len zvládli! Proti Pohroniu sme odohrali jeden veľmi náročný boj, no sila tímu a potrebné sebavedomie sa dostaví, keď práve takéto zápasy predsa len dokážeme zlomiť. Prialo nám aj trochu šťastia, no náš vypredaný sektor sa môže tešiť z troch bodov. Ďakujeme krásne!

Nový ročník sme odštartovali už aj na pôde súpera. V rýchlom slede sa opäť vraciame do MOL Arény, kde v sobotu 15. augusta o 19:00 privítame Nitru. Dovtedy Vám prajem príjemný letné dni. Lúči sa s Vami Milan Vrábeľ. Dovidenia!

90+5

Žltú kartu dostáva Jedlička (FC DAC Dunajská Streda).

90+5

Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Divković, prichádza Malý.

90+4

Kondičný tréner aj s červenou kartou.

90+3

Dunajská Streda dala gól!
Gól strelil FRIEDE.

Pána beka, čo sa to deje v druhom polčase. Dávame v nadstavení azda víťazný gooooooooool! Po centri z ľavej strane hlavičkoval Ramiraz, a tak sa lopta dostala ku Friedemu, ktorý v spleti tiel loptu už aj silou vôle pretlačil do brány.

90+1

Po množstve zblokovaných striel sme zahrali rohový kop, no ani ten úspešný nebol. Keby sa nám v tomto tempe podarilo vydržať a súpera by sme nepustili k lopte, tak by sme ku gólu boli naozaj blízko.

90

Rozhodca nadstavuje ešte 6 neskutočných minút, tak to bude masaker.

90

Weir zahral aj štandardku, no znovu sme boli úspešní my.

90

Rohový kop od Weire síce doletel do spleti hráčov oboch mužstiev, no tam sme si lepšie počínali my.

89

Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Mazan, prichádza Pellegrini.
Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Fadera, prichádza Abrahám.

86

Loptu máme prakticky neustále v moci, avšak absolútne sa nevieme presadiť cez pohronskú obranu.

84

Ďalšiu loptu sme dlhým centrom zahrali do pokutového územia súpera, no opäť sme si tam nevedeli dať rady.

83

Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Blahút, prichádza Petrák.

82

Weir zahral priamy aj rohový kop, ale v oboch prípadoch sme si našťastie poradili.

79

Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Davis, prichádza Fábry.

78

Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Sharani, prichádza Mendez.

76

Ďalší z našich otrasených hráčov je Sharani. Žiaľ, po neho už prišli aj nosítka. Nie je isté, či bude môcť pokračovať. Ďalší zranený je dokonca Davis, no čo sa to u nás deje. Možno sme naraz prišli o dvoch hráčov.

74

Od Pohronia inkasuje žltú kartu aj asistent Pavlík.

72

Juuuuuuj, opäť sme mohli viesť. Na Balićov center si výborne nabehol za obranu Sharani. V obrovskej príležitosti však hlavou nemieril presne.

72

Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Bangala, prichádza Matić.

70

Absolútne zbytočne sme si skomplikovali našu situáciu. Snažíme sa však znovu o vedúci gól. Balić na to aj dostal priamy kop, no tentokrát loptu poslal len do múru.

68

Žltú kartu dostáva Kružliak (FC DAC Dunajská Streda).

67

Pohronie dalo gól!


Ošetrovaný Davis sa ešte nestihol vrátiť späť na ihrisko, a tak sme kruto pykali. Jeho dočasnom náhradníkovi Divkovićovi totiž Blahút vypichol loptu. Dokázal ju dostať cez celé vápno, a tak mohol Mazan zakončovať do prázdnej brány.

66

Balić poslal dlhý center, ktorým našiel Mullera. Jeho strela síce najprv vyzerala nebezpečne, no predsa len nebezpečná nebola.

65

Opäť sa nehrá, keďže Davis sa v bolestiach dlho zvíjal na zemi. Bude však v poriadku.

63

Konečne sme sa dostali aj k štandardke takmer z úrovne rohu, no žiadny rozruch z toho nebol.

62

Žltú kartu inkasuje aj kondičný tréner domácich Lukáš Tesák.

62

Žltú kartu dostáva Pavlík (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).

59

Bangala je už dlhšiu dobu ošetrovaný. Uvidíme teda, či bude môcť pokračovať v stretnutí, ale rozhodne mu prajeme všetko dobré.

57

Štandardky nemajú konca kraja a teda je tu ďalšia od Davisa. Loptu sa z väčšej vzdialenosti snažil rovno poslať na bránu a nebol to najlepší. Skončila slušne nad.

56

Získali sme aj rohový kop, no Davisov center sa tiež neujal.

55

Po tvrdom faule, po ktorom je Divković našťastie v poriadku, sme zahrali dlhý center, ktorý sme však zakončiť nedokázali.

54

Župa inkasuje žltú kartu po takmer kriminálnom faule na Divkovića. Môže byť rád, že nedostal kartu inej farby.

53

Weir v poslednom zápase so Zlatými Moravcami rozhodol v 90. minúte po priamom kope o zisku bodu. Teraz tak zahráva všetko a tento jeho pokus nevyzeral zle. Na center si musel Jedlička vyskočiť do spleti tiel, no výborne sa mu podarilo loptu vyboxovať.

52

Weir zahral ďalší rohový kop, ale opäť z toho nič nebolo. Lopta doletela na vzdialenejšiu žrď, kde si však Davis postrážil vzdušný priestor.

48

GOOOOOOOOOOOOOL!!!

Tak to je teda úvod polčasu. Zo spomínaného priameho kopu z 25 metrov trafil loptu fantasticky Balić. Loptu dostal cez múr k ľavej žrdi, kam sa Repinský teda presunúť nedokázal. Hneď sa cítim na štadióne v Žiari nad Hronom lepšie.

47

Hneď v úvode musel byť ošetrovaný Ramirez po tvrdom súboji a jeho faulovaní. Nasledovať tak bude naša štandardka.

46

Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Kalmár, prichádza Sharani.

46

Začal sa druhý polčas. Výkop patril domácemu mužstvu.

Po prvom dejstve schádzame do kabín za bezgólovej, no spravodlivej remízy. Niet sa však čomu čudovať. Smerom dopredu sa proti pevnej obrane nedokážeme presadiť a súper také ambície ani nemá. Dnes nám to ide ťažšie, do druhej polovice stretnutia treba pridať, kvalitatívne určite máme na tri body. DAC do toho!

45+3

Prvý polčas sa skončil.

45+2

V nadstavenom čase sa ešte k strele dostal Friede, no pálil slepými.

45

Rozhodca pridáva k záveru polčasu 3 minúty.

44

Pokus na gól do šatne v našom podaní skončil dvojnásobnym rohom. Po prvom sa lopta hneď odrazila na druhý a ten poslal Davis na Kružliaka, ale náš obranca loptu podbehol.

41

Center od Pohronia sa nebezpečne odrážal v našej šestnástke, no predsa len sa lopty zmocnil náš gólman a bolo po akcii.

38

Streleckú príležitosť zvnútra šestnástky sa podarilo vypracovať Blahútovi. Lopta smerovala rovno na Jedličku, lenže tvrdý pokus musel krotiť až na dvakrát.

35

Stále sa nevieme poriadne dostať do hry. Jasne to preukázal aj Kalmár s katastrofálnym spracovaním lopty. Veríme, že do druhého polčas sa náš herný prejav napraví. Samozrejme pokojne sa môže napraviť aj okamžite :)

33

V šestnástke súpera prišlo k stretu viacerých hráčov. Odniesol si to Župa, ktorý aj potrebuje ošetrenie.

30

Žltú kartu dostáva Blackman (FC DAC Dunajská Streda).
Žltú kartu dostáva Chríbik (FC DAC Dunajská Streda).

29

Žltú kartu dostáva Schäfer (FC DAC Dunajská Streda).

28

Davis teraz z rohového kopu našiel v šestnástke Kružliakovu hlavu. Loptu však nedokázal dostatočne skrotiť.

25

Nasleduje občerstvovacia pauza.

24

Davis teraz z ľavej strany našiel aj napriek viacnásobnej hradbe domácej obrany Kalmára. To však nášho kapitána prekvapilo, pretože z gólovej pozície poslal len malú domov.

22

Dnes vidíme jednoznačne defenzívnejší futbal, cez ktorý sa ťažšie presadzujeme. Od Radványiho sme však očakávali, že nájde vhodnú taktiku, aby bol jeho tím čo najdlhšie v hre.

19

Weir zahral aj ďalší domáci rohový kop. Loptu Na svojho kolegu Mazana poslal ďalej od brány dosť drsný pas. Aj preto z toho nič nebolo.

16

Až príliš opatrne a pomaly sa snažíme dostať dopredu. Čas uniká a nám stále chýba poriadne zakončenie. Teraz je na rozdiel od Seredi 0:0, teda treba pridať smerom dopredu.

13

Müller teraz fatálne zlyhal v obrane. Cez neho sa tak dostal Fadera, ktorý už mal pred sebou len Jedličku. Absolúťne trestuhodne však namieril len nad brvno

11

Kružliak ukázal výborný dôraz v strede poľa. Vysunúť tak mohol Divkovića, ktorý však z dobrej pozície nebol presný.

9

Weir zahral štandardku z ostrého uhla. Loptu zrejme podľa signálu predĺžil Pavlík, lenže spoluhráča už v šestnástke nenašiel.

7

Dostali sme sa však aspoň k prvej štandardke. Zahral ju Davis na bližšiu žrď, kde si dobre nabehol Friede. S umiestnením to už bolo horšie.

5

Od úvodu sme podľa očakávania aktívnejší my. K ohrozeniu brány sme sa však zatiaľ nedostali.

3

Naši výborní fanúšikovia vypredali náš sektor a dokonca sedia aj na priľahlej tribúne, keďže sa do sektora po aktuálnych nariadeniach nezmestili. Je ich tam 105 plus priľahlí sektor. Ďakujeme! Keďže sa sformoval aj pohronský kotol, tak sa môžeme tešiť na pravú futbalovú atmosféru, paráda.

1

Stretnutie sa práve začalo. Úvodný výkop patril nášmu tímu.

Príjemný dobrý deň vám prajem zo srdca Pohronia, kde práve v týchto chvíľach prichádzajú hráči oboch celkov na miestny štadión. Domáci hráči v klubovej žlto-modrej kombinácii, kým náš tím v náhradných čiernych dresoch.

Po paráde z úvodného kola Fortuna ligy proti Seredi sme plní očakávania a zároveň dnes odmietame akékoľvek zaváhanie. Exnováčik je však oproti úvodným dvom ľahším víťazstvám dnes oveľa skúsenejší a teda kožu určite nepredá lacno. Navyše srší sebavedomím. Svoju ligovú príslušnosť po náročnom závere zvládol a bod si vybojoval aj v novom ročníku. Dokopy tak neprehral päť duelov.

Pohronské osy budú pod vedením nám dobre známeho Mikuláša Radványiho jednoznačne pichať, no aj s našim vypredaným sektorom berieme v boji o titul jedine tri body. DAC do toho!

Úvodné zostavy:

FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Repinský – Bangala, Pavlík (K), Špiriak, Župa – Badolo, Chríbik, Weir, Blahút – Mazan, Fadera
Náhradníci: Dovec – Jacko, Pellegrini, Vondryska, Matić, Abrahám, Petrák

FC DAC Dunajská Streda: Jedlička – Blackman, Müller, Kružliak, Davis – Friede, Schäfer, Kalmár (K), Balić – Divković, Ramirez
Náhradníci: Száraz – Sharani, Fábry, Malý, Mendez, Bednár, Nebyla

Rozhodca: Ochotnický – Bednár, Jánošík.

Milí futbaloví fanúšikovia! Vitajte na zápase 2. kola Fortuna ligy! Na programe máme duel FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa – FC DAC Dunajská Streda a my vám z neho ponúkame podrobný textový prenos. Stretnutie sa uskutoční 12.8.2020 o 19:00 a sprevádzať vás ním bude Milan Vrábeľ.

FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

  • Repinský
  • Bangala
  • Pavlík (K)
  • Špiriak
  • Župa
  • Badolo
  • Chríbik
  • Weir
  • Blahút
  • Mazan
  • Fadera
FC DAC Dunajská Streda

FC DAC Dunajská Streda

  • Jedlička
  • Blackman
  • Müller
  • Kružliak
  • Davis
  • Friede
  • Schäfer
  • Kalmár (K)
  • Balić
  • Divković
  • Ramirez