Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brutálny útok na rozhodcu! Hráč ho rúbal hokejkou hlava nehlava!
Zdielať na

Brutálny útok na rozhodcu! Hráč ho rúbal hokejkou hlava nehlava!

MOSKVA / Kamera na prilbe hokejového rozhodcu zachytila teraz v Rusku zábery, pri ktorých behá súdnemu človeku mráz po chrbte. Hráč, ktorý fauloval a po verdikte arbitrov mal putovať na trestnú lavicu, sa prejavil skôr ako kriminálnik najhrubšieho zrna a nie hokejista, Záznam jeho vyčíňania nie je vhodný pre deti a slabšie povahy.

Prípad sa stal v zápase sibírskej amatérskej ligy, v ktorom na seba narazili tímy "Armeec" - teda vojak a "Dorožnik" - teda cestár. Sergej Petrov hájil farby vojakov a zachoval sa tak, ako by sa ozaj nachádzal v ozbrojenom konflikte... A ako zbraň použil nástroj, ktorý má gólmi a prihrávkami rozdávať radosť...

Rozhodca Nikita Tichonov mal na svojej prilbe umiestnenú kameru, tá všetko zachytila a samotný arbiter to zverejnil na webe s názvom: "Takýto hokej nepotrebujeme". Petrov s ním po verdikte vylúčenia chvíľu diskutoval, no potom mu očividne "preplo v bedni" a zúrivo zaútočil na strážcu pravidiel hokejkou. Ťal doňho ako zmyslov zbavený a na dôvažok ho ešte inzultoval tvrdým úderom do hlavy. Verdikt disciplinárky bol bleskový a jasný: Sergej Petrov dostal doživotný zákaz činnosti a tím "Armeec" okamžite rozpustili.

Súvisiace články