Podcasty - 12.08.2020 13:53

Podcast Huste.tv: Demitrová na svetovom šampionáte

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: huste.tv

Naše podcasty opäť raz privítali hostku. Bola ňou Sandra "Lady Brunette" Demitrová, ktorá je poprednou hráčkou konzolovej hry NHL, v ktorej reprezentovala Slovensko na nedávnych IIHF majstrovstvách sveta, ktoré sa nekonali v štandardnej podobe, ale aspoň na ešportovej scéne. Porozprávala nám o svojich postrehoch a zážitkoch z tohto šampionátu, ale aj príjemnejších či menej príjemných chvíľach, ktoré prežila pri konzolových konfrontáciách.

S komentátormi Andrejom Fuksom a Richardom Weinfortnerom sa rozprávala o všeobecnom postavení ešportu na Slovensku, načrtla aj budúcnosť v týchto geografických šírkach a neobišli sme ani tím Ekovy, ktorý vletel do česko-slovenského gamerského prostredia s vysokými a odvážnymi ambíciami. Neostalo však len pri xboxových rečiach. Sandra sa teší na ponocovanie pri bojoch o Stanley Cup, ale aj novú sezónu domácej hokejovej ligy. Nevyhla sa ani obligátnej otázke o priezvisku, ktoré hokejového fanúšika nenechá chladným.

Slovenským reprezentantom na ešportových MS sme venovali v máji osobitný článok

V poradí už našu 17. diskusnú epizódu, podobne ako pozvánky na fortunaligové kolá, môžete počúvať na obľúbených podcastových platformách: