Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

L. Bílá a 4 Tenoři nahrali Krásu, singel venovali K. Gottovi

Na archívnej snímke česká speváčka Lucie Bílá. Foto: TASR/Oliver Ondráš

Vokálnu formáciu 4 Tenoři tvoria držitelia troch cien Thálie, pop-muzikálová legenda a sólista opery pražského Národného divadla Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo.

Bratislava 10. augusta (TASR) - Česká vokálna formácia 4 Tenoři dokončuje v týchto dňoch debutový album, ktorý má vyjsť 18. septembra. Z pripravovaných piesní teraz ponúka poslucháčom novú nahrávku slávneho songu I Believe in You, ktorý vo svete preslávili vokálna skupina Il Divo a Celine Dion a pred 11 rokmi ho pre Karla Gotta a Luciu Bílú s názvom Krása otextoval Pavel Vrba.



"Slávnostná melódia znovu ožíva v pôsobivom súznení piatich hlasov. Interpreti – Lucie Bílá a vokálna formácia 4 Tenoři – sa rozhodli svoju verziu pesničky venovať Karlovi Gottovi ako svoje hudobné poďakovanie," informovala TASR PR manažérka Adriána Čahojová.

"Je pre nás česť, že Lucie Bílá súhlasila s duetom so 4 Tenormi. Vyberali sme z niekoľkých možných skladieb a všetci sme sa zhodli na tom, že 'Krása' je tá pravá," komentoval zrod novinky manažér a producent Janis Sidovský. Záujemcovia si ju môžu vypočuť na https://www.youtube.com/watch?v=yoJotakKS5w.

Vokálnu formáciu 4 Tenoři tvoria držitelia troch cien Thálie, pop-muzikálová legenda a sólista opery pražského Národného divadla Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo. "Album filmových a muzikálových hitov práve v týchto dňoch dokončili v nahrávacom štúdiu Mercury," dodala Čahojová s tým, že album speváci podporia aj na koncertoch po českých mestách.