Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Slávna modelka s príšernými monoklami! Čo sa jej stalo?!
Zdielať na

Slávna modelka s príšernými monoklami! Čo sa jej stalo?!

Zdroj: Instagram/PP

Pokroky v estetickej medicíne azda nepoznajú medze. Každý rok prinesú nové trendy a zákroky, ktoré človeku odrátajú niekoľko rokov či odoberú alebo pridajú objem tam, kde si zákazník zaželá. Novým trendom je aj omladzovanie plazmou, ktoré na vlastnej koži vyskúšala slávna modelka s českým pôvodom. Výsledok je však hororový.

Slávna topmodelka Pavlína Pořízková sa rozhodla ukázať svojim fanúšikom priebeh hojenia po zákroku zvanom omladenie krvnou plazmou. Tento zákrok má dámam i pánom priniesť výrazné omladenie, vypnutie kože a celkový pocit sviežej pleti. Avšak Pavlína ostali po zákroku na tvári veľmi nevzhľadné krvavé vpichy v tvare monoklov. Ona však tvrdí, že je to v poriadku, a nevie sa dočkať, keď dorazí sľubovaný efekt omladenia.

Na svojom instagramovom profile sa 55-ročná modelka podelila o skúsenosť so zákrokom so svojimi sledovateľmi, a teda fotka to bola celkom odvážna. Pavlína však jednoznačne zaujala a šokovala, a o to pravdepodobne aj šlo.

Pozrite si vtipné video s mladou Pavlínou:

"Cítim sa dobre, ale vyzerám čudne. Toto sú však iba následky po nedávnej ultraterapii a ošetrení plazmovým perom," vysvetľuje modelka, avšak bežný človek azda ani netuší o čom je reč. Plazmové pero je prístroj, ktorý má vpichmi s krvnou plazmou pomôcť Pavlíne zbaviť sa ovisnutých viečok. Namiesto toho však vyzerá akoby vyšla z ringu po zdrvujúcom KO. "Nie, vôbec to nebolí. Najprv aplikujú krém na znecitlivenie a potom vypália tieto malé bodky. Nie je to vôbec také zlé. Prvú noc som mala pocit, akoby som sa spálila od slnka, no po pár dňoch je to v poriadku. Ale vyzerá to celkom zaujímavo," píše ďalej pod nelichotivou fotkou, akú si dnes dovolí pridať na Instagram málokto, tobôž topmodelka.

Pavlína sa s nelichotivom fotkou tváre "pochválila" na Instagrame:

Pod fotkou sa už tradične zomlela poriadna diskusia a našla sa fanúšička, ktorá Paulínu pred týmto zákrokom varovala. "Plazmové pero je veľmi nebezpečné, ak o tom nevieš. Všetky tie bodky sa premenia na jazvičky, ak budeš mať šťastie, možno zmiznú. Rýchlosť vpichu toho pera je veľmi nebezpečná a môže poškodiť nervy okolo očí. Buď opatrná, prečo si im to vôbec dovolila?" postrašila Paulínu istá sledovateľka. Avšak Pavlína priznala, že po päťdesiatke absolvuje toto ošetrenie pravidelne každý rok a ustarostenú slečnu ubezpečila, že jej zatiaľ zákrok nijak neublížil. Azda odborníci vedia čo robia, a Paulíne, ktorá sa svojou tvárou živí, by iste nechceli uškodiť. Už o pár dní by mala fanúšikom ukázať dôkaz, že ošetrenie je neškodné.

Súvisiace články

Najčítanejšie