Main Content

Prestupové novinky (9.8.): Sancho, Lautaro Martinez, Lacazette, Pirlo, Thiago či Jones

nedeľa, 9. august 2020 10:45 | Autor: Martin Gregor

Lautaro Martinez
Lautaro Martinez | zdroj: TASR

Leto prináša množstvo zaujímavých prestupových špekulácii a hoci kluby negatívne ovplyvnili ekonomické dopady pandémie koronavírusu, očakáva sa, že niekoľko zaujímavých prestupov sa určite ešte udeje. 

Deadline ohľadom Sancha a WhatsApp?

Správy týkajúce sa možného prestupu Jadona Sancha sa naďalej rôznia. Kým vedenie Dortmundu na čele s Hansom-Joachimom Watzkem poprelo, že by s Manchestrom United viedlo akékoľvek rokovania, média sa predbiehajú s informáciami o tom, že cely transfer je na spadnutie. Najnovšie to vyzerá tak, že o všetkom by sa malo rozhodnúť už v najbližších 48 hodinách. Sancho je vraj už v kontakte s  novými spoluhráčmi cez aplikáciu WhatsApp. Viac sa dočítate v tomto článku

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: TASR

Lautaro a Barcelona je výmysel médii

Agent argentínskej hviezdy Inzeru Miláno Lautara Martineza, Carlos Beto Yaque, veľmi jasne naznačil, že predup jeho klienta do Barcelony nie je reálny. ,,Odchod Lautara do Barcelony je viac realitou médií, než skutočného života,” povedal v rozhovore pre La Figura de La Cancha. ,,Lautaro má ešte trojročnú zmluvu (s Interom) a je tam veľmi šťastný. Mal výbornú sezónu, stále pôsobí v Európskej lige a verí, že ju môže s Interom vyhrať.”  

Lautaro Martinez a Romelu Lukaku
Lautaro Martinez a Romelu Lukaku | zdroj: TASR

Lacazette na odchode do Atletica Madrid?

Podľa Daily Star to vyzerá tak, že Arsenalu Londýn sa podarí presvedčiť Pierrea-Emericka Aubameyanga, aby zostal na Emirates Stadium. Odlišne to však vyzerá s ´ďalším útočným esom tímu Alexandrem Lacazettem, ktorý by mal zamieriť za 30 miliónov libier do Atletica Madrid. Podmienkou pre predaj Lacazetteho je však to, aby Aubameyang predĺžil s Gunners súčasnú zmluvu, ktorá končí po budúcej sezóne.

Alexandre Lacazette
Alexandre Lacazette | zdroj: TASR

Pirlo novým trénerom Juventusu!

Len deň po vypadnutí Juventusu Turín z Ligy majstrov a krátko po tom, ako Maurizio Sarri vyhlásil, že sa neobáva o svoju budúcnosť na lavičke Starej dámy, bol tento taliansky kormidelník zrazu bez práce. Juventus v jeden deň stihol Sarriho vyhodiť a rovno oznámiť aj meno jeho nástupcu. Stal sa nim legendárny hráč Starej dámy Andrea Pirlo, ktorý však nemá prakticky žiadne trénerské skúsenosti na najvyššej úrovni. Juventus teda dosť riskuje a Pirlo na začiatku trénerskej kariéry taktiež. Viac sa dočítate v tomto článku

Andrea Pirlo
Andrea Pirlo | zdroj: © TASR

Rýchle správy

Rio Ferdinand skonštatoval, že ak sa Liverpoolu podarí získať Thiaga Alcantaru z Bayernu, ktorý je na odchode z Allianz arény, bude to pre šampióna Premier league fantastická kúpa.

Manchester United je podľa The Mirror pripravený predať obrancu Phila Jonesa a aktuálne čaká na ponuky ostatných klubov.