Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kyprá celebrita schudla a obliekla biele plavky: Ehm, sebavedomia má za tonu!

Gemma Collins Zobraziť galériu (9)
Gemma Collins (Zdroj: profimedia.sk)

MYKONOS - Kilá ubudli, sebavedomia má až-až! Reč je o britskej celebrite menom Gemma Collins (39), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním vo viacerých reality šou a na obrazovkách mala dokonca vlastný program. Blondínka sa v médiách spomína aj v súvislosti s jej kyprou postavou. V poslednom čase sa blondínke podarilo schudnúť a svoje telo hrdo predviedla počas dovolenky.

Gemma Collins patrí k jedincom, ktorí sa kilami navyše nemienia obmedzovať. Pokojne nosieva outfity, ktoré jej nedostatky ešte zvýraznia a nemá ani problém pretŕčať sa bez šiat. Pomerne odvážne plavky vyvetrala aj počas aktuálnej dovolenky, ktorú trávi na Mykonose.

Známa blondínka stavila na kúsok, ktorý pútal pozornosť nielen bielou farbou, ale aj strihom. Aj keď mnohé ženy s podobnou stavbou tela by na takýto model nenabrali odvahu, Gemma v nich pôsobila maximálne suverénne. A vôbec si nerobila ťažkú hlavu z toho, že jej vnady pôsobia ovisnuto a z plaviek jej trčia faldíky.

Collins sa nedávno vyjadrila, že schudla zhruba 20 kíl. Nechajme sa prekvapiť, či bude v zhadzovaní ešte pokračovať, alebo sa opäť vykrmí...

Gemma Collins schudla a svoje telo hrdo predvádza v bielych plavkách.
Zobraziť galériu (9)
Gemma Collins schudla a svoje telo hrdo predvádza v bielych plavkách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Gemma Collins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu