Pellegriniho HLAS je len prezlečený SMER. Zbierali podpisy v tričkách Ficovej strany

  • Strana Petra Pellegriniho zbiera v regiónoch hlasy pre svoju registráciu
  • Zabudli si však prezliecť tričká a do ulíc medzi potenciálnych voličov vyšli s logom SMER
pelle
TASR/Ján Krošlák, Michal Svítok
  • Strana Petra Pellegriniho zbiera v regiónoch hlasy pre svoju registráciu
  • Zabudli si však prezliecť tričká a do ulíc medzi potenciálnych voličov vyšli s logom SMER

Bývalý predseda vlády a člen strany SMER-SD si pred niekoľkými týždňami spolu s niekoľkými odídencami od Roberta Fica založil novú stranu HLAS – SD. Dnes navštevuje regióny a zbiera podpisy. Podľa zistení redakcie SME, konkrétne jej regionálneho denníka Korzár, sa toho u sociálnych demokratov veľa nezmenilo. Hlas je doslova len prezlečený Smer. 

Dobrovoľníci vyslaní do terénu, ktorí pomáhajú strane podpisovať hárky, si bezostyšne oblečení v  bielych tričkách s logom SMER – SD lobujú svoj zástup budúcich voličov. Hoci hovoria o iných a kvalitnejších hodnotách, modernejšom prístupe v politike a serióznom proeurópskom jednaní a absolútne sa dištancujú od káuz svojej alma mater, zabudli na niekoľko detailov. 

Absurdná situácia nastala v Košiciach, v mestskej časti Nad jazerom. Okrem trička vítali ľudí balónmi so zelenou šípkou smerujúcou do stredu červenej ruže. Toto logo patrí politickej strane Roberta Fica.

K situácii sa vyjadrila aj vládnúca strana OĽaNO. „Ako keby vymenili bábky, no bábkoherci ostanú,“ napísal na sociálnej sieti pred pár hodinami Andrej Stančík, poslanec klubu OĽaNO s tým, že postup ľudí okolo Pellegriniho nazval marketingovým rebrandingom a novú stranu označil za Nový Smer. 

VEĎ JE TO JASNÉJe vcelku vtipné, keď s tričkom a rekvizitami jednej strany bojujete za vznik druhej. Taký paradox.V…

Gepostet von Andrej Stančík am Freitag, 7. August 2020

Reakcie ľudí pod príspevkom dávajú poslancovi za pravdu a tvrdia, že Pellegrini útočí na najzraniteľnejších. A to aj tých, ktorí takýto detail ani nepostrehnú. 

Zdroje: kosice.korzar.sme.sk, FB

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá