Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Slovenská modelka mieri do rodiny Kennedyovcov! Nebojí sa ich temného osudu?
Zdielať na

Slovenská modelka mieri do rodiny Kennedyovcov! Nebojí sa ich temného osudu?

Archívna reportáž

To, že Slovenky majú svoje čaro vedia nielen milovníci módy a modeliek, či fanúšikovia slovenských hokejistov pôsobiacich v NHL, ktorí sa pýšia svojimi partnerkami. Istá Slovenka, ktorá sa v zámorí živí dizajnérstvom, sa totiž dostala pod kožu vnukovi zavraždeného amerického politika Roberta Kennedyho, brata zastreleného prezidenta JFK. Jej krásu si všimli dokonca aj zahraničné médiá.

Slovenská modelka a dizajnérka topánok Michaela Výbohová sa ocitla v hľadáčiku zahraničných médií potom, ako sa ešte minulý rok prevalil jej vzťah s mužom z prominentnej americkej rodiny, 26-ročného Conora Kennedyho. Teraz si novinári z denníka Daily Mail posvietili na jej dokonalú postavu, ktorú predviedla počas fotenia luxusných bikín na pobreží Atlantického oceánu.

Šikovná, iba 23- ročná Slovenka opustila rodnú zem pred rokmi pre modelingovú ponuku v zámorí, a podarilo sa jej uchytiť aj v biznise s topánkami. Michaela navrhla niekoľko skvostných kúskov, no zaujímavý kúsok sa jej podaril aj v súkromnom živote. Randí totiž s členom jednej z najvplyvnejších a najvýznamnejších rodín v Amerike.

Rod Kennedyovcov postihlo mnoho tragédií, snáď mladý Conor pretrhne šnúru nešťastí:

​Na fotkách, ktoré zachytili paparazzovia, vyzerá prirodzene krásna Michaela veľmi šťastne a svojou postavou môže konkurovať nielen najznámejším modelkám, ale aj fitneskám. Je očividné, že sa športu nevyhýba, svedčí o tom aj pekáč buchiet na jej bruchu. Na záujem médií si už Michaela po roku vzťahu s Conorom zvykla a zdá sa, že im aj rada zapózuje. Fotky Michaely si môžete pozrieť v galérii TU.

Michaela je v zámorí úspešná modelka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?‍♀️?

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Vybohova (@michaelav),

S vnukom nebohého politika Roberta Kennedyho ju zoznámil jej priateľ a zdá sa, že preskočila povestná iskra. Zaujímavosťou je, že Conor pred krásnou Slovenkou chodil so slávnou americkou speváčkou Taylor Swift. Temný osud rodu Kennedyovcov, keď mnohí zomierali predčasne a násilnou smrťou, sa dotkol aj Conora - jeho mama pred 8 rokmi spáchala samovraždu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie