Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladá hviezda silného filmu si siahla na život! Mala len 23 rokov
Zdielať na

Mladá hviezda silného filmu si siahla na život! Mala len 23 rokov

Zdroj: Pixabay.com

Mala za sebou príšernú skúsenosť znásilnenia, no práve to ju dostalo aj do sveta médií. Spolu s ďalšou obeťou násilia rozpovedali v dokumente Audrie&Daisy z roku 2016 svoj príbeh, aby bol mementom a poučením aj pre ostatných. Ťažobu otrasného zážitku ale zrejme Daisy nikdy poriadne nespracovala a siahla si na život.

V utorok spáchala samovraždu len 23-ročná hviezda netflixového dokumentu o troch prípadoch znásilnenia maloletých dievčat v rokoch 2011 a 2012. Daisy Coleman si prešla peklom a rozhodla sa verejne porozprávať o tom, ako ju v 14. rokoch znásilnil 17-ročný mladík, jej 13-ročnú kamarátku vtedy znásilnil 15-ročný chlapec a ich tretí kamarát to nakrúcal na mobil.

V dokumente rozprávala Daisy o tom, ako sa s traumou vyrovnávala nielen ona, ale aj jej rodina. Evidentne sa ale s desivým zážitkom mladá talentovaná tatérka, hudobníčka a bojovníčka proti násiliu páchanom na ženách nevyrovnala, o samovraždu sa pokúsila viackrát. Musela sa neustále vyrovnávať s odpornými útokmi cez sociálne siete, ale aj v uliciach rodného mesta, prečo sa dokonca boli nútení s rodinou odsťahovať.

Pozrite si upútavku na silný dokument o znásilnených dievčatách:

O smrti Daisy informovala na Facebooku jej mama Melinda. Bola to ona, kto kontaktoval políciu, aby išli skontrolovať byt jej dcéry, keďže žila ďaleko. "Moja dcéra Catherine Daisy Coleman spáchala samovraždu. Bola mojou najlepšou kamarátkou a úžasnou dcérou. Zrejme to musela spraviť. Mohlo by sa zdať, že bez nej dokážem žiť. Ale nedokážem! Kiežby som jej mohla vziať tú bolesť. Nikdy sa nespamätala z toho, čo jej tí chlapci spravili. Nie je to fér. Moje milované dievčatko je preč," napísala Melinda Coleman bolestnú správu.

Nešpecifikovala, akým spôsobom sa rozhodla Daisy odísť zo sveta, no denne pridáva niekoľko správ, aby zdieľala svoj smútok so svetom. No zároveň vyzýva ľudí, aby už neposielali peniaze nadácii, ktorú jej dcéra založila, nakoľko k nej už nemá nikto z rodiny prístup. Príšerné na tragédii je aj to, že jej mladší brat Tristan zomrel ako 19-ročný pri autonehode, čo Daisy tiež niesla veľmi ťažko. Ich mama Melinda prežila obe svoje deti.

Súvisiace články

Najčítanejšie