Šokujúce priznanie moderátora Telerána: Rakovina semenníkov a pol roka na chemoterapii

Zdieľať
Vratko Sirági (prvý vpravo)
Vratko Sirági (prvý vpravo) Foto: TV Markíza

Hviezda moderátora markizáckeho Telerána stúpa čoraz vyššie. Reč je o Vratkovi Sirágim, ktorý začínal ako redaktor a denne hlásil informácie z dopravného servisu v najsledovanejšej rannej relácii. Od augusta sa však posunul na pozíciu moderátora počasia a zrejme tu sa jeho kariéra nekončí. 

Aj preto sa o jeho súkromie začínajú čoraz viac zaujímať aj médiá. Zatiaľ sa mu celkom darí si ho strážiť, no pre televíziu Markíza prezradil, že si v minulosti prešiel doslova peklom. Urobil tak pri príležitosti Dňa narcisov, ktorý sa posunul pre pandémiu koronavírusu z apríla na august. A medzi darcami, ktorých sa problematika rakoviny týka je aj Sirági. Ten totiž s chorobou zápasil vo veľmi mladom veku. „Ako 20-ročnému mi diagnostikovali zhubný nádor semenníkov, tak som strávil polroka na chemoterapiách v Onkologickom ústave sv. Alžbety a porazil to,“ prezradil pre markiza.sk. Dnes si buduje kariéru v najsledovanejšej televízii na Slovensku a užíva si každý deň naplno. Aj toto je dôvod, prečo vyzval svojich fanúšikov k tomu, aby podporili deň, ktorý je známy pre zbierku na pomoc v boji s touto chorobou.

„Niekedy si možno myslíme, že to či ono sa nás netýka, že pomoc nepotrebujeme, alebo naopak, kto pomôže nám, keď to budeme potrebovať. Rok 2010 bol pre mňa veľkým zamyslením a poviem vám, nikdy som si krehkosť života a pomoc neuvedomoval viac ako vtedy,“ napísal na sociálnu sieť Vratko.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom