Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
To snáď nie je možné! Syn Anety Pariškovej sa tiež ocitol v nemocnici!
Zdielať na

To snáď nie je možné! Syn Anety Pariškovej sa tiež ocitol v nemocnici!

Archívna reportáž

Plynie už štvrtý mesiac, odkedy Aneta Parišková bojuje so zákernou chorobou. Non - Hodgkinov lymfóm zasiahol jej život ako blesk z jasného neba, hoci sa predtým choroba nijako výrazne neprejavovala. Má za sebou päť chemoterapií, no neprestáva veriť, že pliagu porazí. Nepochybne aj pre svojich troch synov.

Hoci obľúbená jojkárska moderátorská hviezda bojuje s hnusnou chorobou, svet sa neprestal krútiť a Aneta Parišková musí riešiť aj kopu iných vecí. Je majiteľkou súkromnej škôlky, moderátorkou spravodajstva, no predovšetkým mamou a manželkou. A to všetko si vyžaduje jej pozornosť.

Hoci je Anetkin manžel Miroslav absolútne naporúdzi, predsa len nechcela vypadnúť z bežného života, a tak aspoň z diaľky "riadila" svoju škôlku, na pár dní si odskočila späť pred kameru a rozhodne nechcela vynechať radostnú udalosť, akou bolo prvé sväté prijímanie jej synov.

Manžel Mirko je Anetinou obrovskou oporou, aj v týchto v ťažkých časoch:

​Musela si však nechať ujsť osobnú prítomnosť na turnaji v lukostreľbe, kde získal jej prostredný syn Gabriel bronzovú medailu. No presne tento istý z trojice jej synov teraz mame privodil tak trochu starosti. Luk totiž vymenil 9-ročný chlapec za špeciálny typ "skejtu" a to mu už zjavne až tak perfektne nešlo. "Zrejme naozaj platí, že v lete majú deti najviac úrazov. Pre nášho Gabka sa stala osudnou jazda na waveboarde. Letné dobrodružstvá a tábory sa tak pre neho skončili a ja mám doma spolupacienta," napísala mama Aneta a pripojila aj fotky synčeka s pravou rukou v sadre.

Zjavne to ale neberie ani jeden z nich tragicky. Gabko sa na jednej z fotiek usmieva a ukazuje radostné gesto, Aneta sa zase raduje z jeho odvahy. "Keď sa mu kosti zrastú a zbaví sa sadry, vraj sa teší na waveboard! Teším sa, že mu úraz nepriniesol strach, len pri ďalšej jazde snáď trochu viac opatrnosti," napísala starostlivá mama. Pri malých deťoch, a zrejme prednostne chlapcoch, sú ale podobné úrazy jednoducho súčasťou detstva. Niektorí sa azda aj poučia. Možno.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie