Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Všetko je inak! Jiřího Krampola prekvapila správa z pitvy o príčine smrti jeho manželky (†59)!
Zdielať na

Všetko je inak! Jiřího Krampola prekvapila správa z pitvy o príčine smrti jeho manželky (†59)!

Archívna reportáž

V pondelok večer zažil český herec Jiří Krampol zrejme najhoršie chvíle svojho života. V náručí mu naposledy vydýchla jeho o 23 rokov mladšia manželka. Bol presvedčený, že išlo o krvácanie v tráviacom trakte, no správa z pitvy ukázala inú príčinu.

Hana Krampolová dlhodobo bojovala so svojou závislosťou na alkohole, liekoch, ale aj cigaretách. Život ohrozujúca kombinácia sa napokon v jej prípade ukázala byť skutočne fatálna. A to napriek tomu, že v ostatných mesiacoch už bola konečne doma z nemocnice a všetko sa javilo byť na dobrej ceste do normálu.

Aj samotný Jiří Krampol bol šťastím bez seba, že jeho Hanka je už opäť tou, ktorú si vzal. Poriadne mu nahnala strach pred pár mesiacmi, keď jej praskol vred a zachránil ju len rýchly prevoz do nemocnice.

Minulý rok bol obzvlášť ťažký, to ešte ale herec netušil, aká rana ho čaká:

​Tentokrát už ale ani inštrukcie od záchranárov, ani ich skorý príchod, žiaľ, nepomohli. Hana zomrela manželovi v náručí. Bol presvedčený, že bol za tým nie celkom zahojený vred, hoci záchranári stanovili predbežne ako príčinu smrti srdcové zlyhanie. No napokon to nebolo len srdce, ktoré vypovedalo službu, píše portál Blesk.cz

​Hane Krampolovej už v podstate nebolo pomoci. "Haničke postupne odchádzal jeden orgán za druhým," povedal pre Blesk Krampolov manažér Miloš Schmiedberger. Ten je teraz Jirkova pravá ruka, nakoľko herec sa stále nevie zo straty spamätať. Výsledky pitvy ho ale vraj veľmi prekvapili. Hoci pravdou je, že jeho manželka napriek varovaniam roky nevedela so svojimi neresťami seknúť. "Orgány takú dlhodobú záťaž často nevydržia. Sú to smrtiace kokteily. Začnú zlyhávať orgány, a keď zlyhajú dva dôležité naraz, prichádza smrť," vysvetlil pre Blesk nemenovaný internista.

Súvisiace články

Najčítanejšie