Takto ju môžete vidieť len zriedka! Ariana Grande zverejnila foto v bikinách

Pre väčšinu jej kolegýň je to takpovediac bežná norma. Zábery v bikinách, z pláže, sexy momentky z fotenia v časopisoch. Niežeby Ariana Grande bola nejaké neviniatko, ale na sociálnych sieťach je pomerne decentná.

07.08.2020 00:00
debata
Speváčka Ariana Grande zverejnila takúto... Foto: Instagram/Ariana Grande
Speváčka Ariana Grande zverejnila takúto fotografiu na svojom Instagrame. Speváčka Ariana Grande zverejnila takúto fotografiu na svojom Instagrame.

Aj preto sú prekvapením najnovšie zábery, ktoré americká slávica zverejnila na svojom Instagrame v stredu podvečer. Plejádu obrázkov, ktorá sa začína na pohľad nevinným záberom na hory, doplnili momentky z púšte, ale tiež dve fotografie Grandeovej v bikinovom tope mentolovej farby.

Hviezda, ktorú sleduje na sieti viac ako 196 miliónov užívateľov, nepridala k fotografiám žiaden komentár. Od prvého momentu však získala množstvo „lajkov“ aj pozitívnych komentárov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande),

Grande má za sebou pomerne úspešný týždeň. Ešte koncom toho minulého zverejnili zástupcovia televíznej stanice MTV nominácie na ceny MTV Video Music Awards, v ktorých speváčka zabodovala najmä so svojou kolegyňou Lady Gaga a ich spoločným duetom Rain on Me. Dve nominácie však získala aj za Stuck with U – spoločnú skladbu (a klip k nej) s Justinom Bieberom.

Zatiaľ posledným albumom 27-ročnej rodáčky z Floridy je nahrávka Thank U, Next z minulého roka. Vtedy sa jej podarilo zabodovať s videom ku skladbe 7 Rings, ale odniesla si domov aj cenu pre Umelkyňu roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #bikiny #Instagram #úspech #Ariana Grande

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...