Keď nakrúcate, vlastnia vás, vyhlásila Cameron Diaz. Prečo skončila s filmom?

Posledný film, ktorý nakrútila, sa datuje do roku 2014. Kedysi jedna z najslávnejších filmových blondínok Cameron Diaz však svoj odchod od filmu vôbec neľutuje.

07.08.2020 00:00
debata
Herečka  Cameron Diaz na archívnej snímke. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Cameron Diaz Herečka Cameron Diaz na archívnej snímke.

V nedávnom rozhovore pre reláciu In Goop Health: The Sessions kolegyne Gwyneth Paltrowovej sa Diaz vyjadrila o svojom ukončení filmovej kariéry ako o bode, keď sa jej podarilo nájsť skutočný mier. „Objavila som mier v mojej duši, pretože som sa konečne začala starať o seba samu,“ vyhlásila Diaz.

„Je to zvláštne povedať a viem, že mnoho ľudí tomu nebude rozumieť, ty áno (obrátila sa na Paltrowovú), ale bolo fakt intenzívne pracovať na takej úrovni a byť tak na verejnosti, byť jej úplne vystavená a odhalená,“ komentovala ďalej Cameron Diaz.

„Keď človek pracuje ako herec, keď je viditeľný ako herec a robí všetky tie rozhovory, odhaľuje sa, predvádza, prichádza k nemu naozaj veľa energie. Neustále,“ pokračovala hviezda, ktorú preslávili hity ako Maska či Niečo na tej Mary je. Vzápätí dodala, že sa považuje za senzitívnu práve pre prijímanie týchto druhov energií a nie všetky jej, samozrejme, boli po chuti.

„Zastavila som sa a skutočne sa pozrela na môj život. Keď nakrúcaš film, vlastnia ťa. Si tam dvanásť hodin denne, niekoľko mesiacov a na konci dňa nemáš čas už vôbec na nič. Uvedomila som si, že odovzdávam veľkú časť života všetkým tým ľuďom okolo. Musela som si ich v podstate vziať naspäť. Prevziať zodpovednosť za môj vlastný život,“ doplnila 47-ročná herečka, ktorá sa začiatkom roka stala mamou.

Spoločne s manželom Benjim Maddenom sa stali rodičmi dcérky Reddix, nie je však isté, či ju adoptovali, alebo im dievčatko vynosila náhradná matka. Celebritný pár odmietol túto informáciu špecifikovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kariéra #koniec #film #Cameron Diaz #psychika

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....