Pri policajnej akcii bolo zaistených viac ako 100 dávok drogy

NETKY.SK • 3 August 2020, 08:50 • 2 min
Pri policajnej akcii bolo zaistených viac ako 100 dávok drogy

PEZINOK - Pezinskí policajti v spolupráci s policajtmi Národnej kriminálnej agentúry rozložili skupinu dílerov, ktorá sa zaoberala distribúciou metamfetamínu (pervitínu) v pezinskom a seneckom okrese.

slovakia

left justify in out

Spolupráca s NAKA 

Pri policajnej akcii s názvom "OBČAN" boli v súčinnosti so Zásahovou skupinou NAKA a Pohotovostným policajným útvarom Trenčín vykonané viaceré domové prehliadky a prehliadky motorových vozidiel.

 

img

 

Bolo zaistené väčšie množstvo metamfetamínu, z ktorého by bolo možné vyrobiť minimálne 130 jednorazových dávok drogy. Z obzvlášť závažného zločinu Nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi  podľa § 172 Trestného zákona boli obvinené 4 osoby, pričom jedna z nich bola v pátraní.

 

img

 

Po vykonaní potrebných procesných úkonov boli menovaní umiestnení v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ spracoval podnet na ich väzobné stíhanie.

           

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies