Misska Šebestová má nový objav. Futbalistu nahradil pracháč z Bratislavy a člen zlatej mládeže...

Zdieľať
Magda Šebestová
Magda Šebestová Foto: www.instagram.com

Opäť si našla výbornú partiu. Misska Magda Šebestová sa rozišla s futbalistom Jánom Ďuricom už pred nejakým časom, no doteraz sa o jej novej láske nevedelo nič. Oficiálne žiadneho partnera po svojom boku nepredstavila, no stačila jedna fotka na sociálnej sieti a je jasné, koho náruč si sexy kráska užíva. A rozhodne nejde o obyčajného muža, práve naopak. 

Michal Frasser nielenže šéfuje slovenskej biotechnologickej firme, ktorá môže priniesť liek na Alzheimerovu chorobu, či COVID-19, ale patrí aj k tzv. zlatej mládeži Bratislavy. Keď sa ženil syn konzula Azerbajdžanskej republiky s mladou Slovenskou, bol to práve Frasser, ktorý nechýbal na tejto párty roka pre 300 hostí v centre Bratislavy. Medzi jeho kamarátov patrí aj dcéra Mariána Kočnera Andrea, syn Moniky Beňovej a množstvo ďalších prominentných potomkov z bohatých rodín. On sám sa však zrejme na svoje dedičstvo, ktoré podľa našich informácií tiež nie je zanedbateľné nespolieha, ale šéfuje firme, ktorá za posledné roky urobila obrovský pokrok.

Ľudia možno ani nevedia, že na našom Slovensku podobnú firmu máme. Práve počas koronakrízy sa jej meno začalo skloňovať čoraz častejšie, pretože sa v médiách objavila správa, že sú jej vedci len krok od vyvinutia vakcíny na koronavírus. Šebestová tak zalovila v poriadne lukratívnej oblasti, keďže spoločnosť, ktorú podporuje aj finančník Mário Hoffman vedie práve jej nový partner. Dvojica sa zatiaľ spoločne na verejnosti neobjavila, jediným dôkazom, že tvoria pár bola odraz Frassera na jednom zo záberov Šebestovej. Tá sa síce krátko vyjadrila, že „prežíva šťastné obdobie“, avšak nič bližšie k svojmu vzťahu nepovedala. S Frasserom je momentálne v zahraničí, aby sa vyhli objektívom paparazzov, no je len otázkou času, kedy začnú aj na jej sociálnej sieti pribúdať fotografie s novým mužom po jej boku.

Michal Fresser
Michal Fresser Foto: Michal Fresser/ CEO v AXON Neuroscience

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom