Taký dôležitý deň, no West chýbal! Je to znamenie, že sa schyľuje sa k rozvodu?

Zdá sa, že správa o tom, že v manželstve Kim Karadshianovej a Kanye Westa to poriadne škrípe, majú stále bližšie k realite. Známy hudobník sa neukázal ani na udalosti, ktorá znamenala pre jeho manželku určite veľa.

06.08.2020 00:00
debata

Pred pár dňami sa veku 86 rokov dožila Kardashianovej stará mama Mary Jo Shannon, ktorá je matkou nemenej slávnej hlavy televízneho klanu Kris Jennerovej. Bola to príležitosť na poriadnu oslavu a tak sa aj uskutočnila ešte počas uplynulého víkendu.

Tridsaťdeväťročná internetová ikona zverejnila na svojom Instagrame sériu záberov z rodinného stretnutia, na ktorom nechýbali jej štyri ratolesti, Kardashianovej sestry s deťmi, Kris Jenner, a, samozrejme, aj spomenutá oslávenkyňa.

„Naša stará mama neopustila svoj dom od januára. Najprv bola chorá a potom prišla koronavírusová karanténa. Takže sme otestovali jej najlepších priateľov a nechali ich odviesť zo San Diega, aby s nami oslávili MJ. Dokonca sa nám podarilo priviesť zo San Diega jej obľúbeného speváka a klavíristu. Bol to magický deň, starká zaslúžiš si to najlepšie,“ napísala Kim Kardashian k sérii záberov.

Sama na nich vyzerá veľmi spokojne, pózujúc po boku Mary Jo v masívnom červenom klobúku a s úsmevom na perách. Jediný, kto na záberoch chýba, je však už spomenutý Kanye West. Americké médiá už pred pár dňami informovali o tom, že raper sa uchýlil na svoj ranč vo Wyomingu a takmer úplne obmedzil kontakt s rodinou.

Špekuluje sa o tom, že manželia už začali riešiť rozvod. To zatiaľ nepotvrdil ani jeden z nich, ich posledný spoločný záber pochádza z konca júna a tiež ho zverejnili na sociálnej sieti Instagram. Odcudzenie dvojice mal ešte znásobiť nedávny rozpačitý výstup Westa v rámci ašpirovania na kandidatúru v prezidentských voľbách. Podľa viacerých odborníkov bola dôvodom hysterického prejavu Westova bipolárna porucha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Kanye West #oslava #stará mama #absencia

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...