Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Christová tesne pred 50-tkou šokovala fotkami: Ľahšia o desiatky kíl!
Zdielať na

Christová tesne pred 50-tkou šokovala fotkami: Ľahšia o desiatky kíl!

Zdroj: facebook

Znie to neuveriteľne, no už o pár dní jedna z našich najkrajších miss Ivana Christová oslávi 50. narodeniny. A pri tej príležitosti ukázala pár fotiek, ktoré závistlivé ženy len ťažko predýchajú.

Má krásnu bábikovskú tvár, ktorá jej zostala a teda na svoj vek rozhodne nevyzerá! Ivana právom patrí medzi najkrajšie missky, aké sme mali. 

Hoci už o pár dní oslávi 50. narodeniny, na jej tvári to rozhodne nevidieť a po vráskach niet stopy. Ivana už dlhé roky zastupuje istú značku kozmetiky a zdá sa, že tá ženy naozaj robí krajšie a mladšie, keďže sama je dôkazom. 

Jej fanúšikovia si však všimli aj niečo iné. Na svoj facebook pridala niekoľko fotiek, na ktorých vyzerá výrazne štíhlejšie ako pred pár týždňami. Keď sa jej jedna z fanúšičiek opýtala, či ide o aktuálne fotky, Christová priznala: "Aj aktuálne, aj spomienkové."

Je to práve Ivanina kolísajúca váha, ktorá sa stala stredobodom záujmu verejnosti. Ivana sa pred rokmi snažila schudnúť, no akosi sa jej to nepodarilo a svoju váhu prestala riešiť. Je spokojná sama so sebou presne taká, aká je. A spokojnosť z nej doslova vyžaruje!

V minulosti vyzerala aj takto

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie