20.04.2024, meniny má
4. augusta 2020

Polícia pátra po dvoch mužoch zo Serede a Dolnej Stredy pre prečin krádeže a vyhýbanie sa výkonu trestu

Polícia pátra po dvoch mužoch zo Serede a Dolnej Stredy pre prečin krádeže a vyhýbanie sa výkonu trestu
Zdroj: FB Polícia SR - Trnavský kraj
reklama

Polícia Slovenskej republiky Trnavského kraja na svojom Facebooku uverejnila informáciu o hľadaných osobách. Tentoraz však nejde o bežné hľadané osoby, ale o dvoch mužov, ktorí sa vyhýbajú polícii. Akékoľvek informácie o týchto osobách treba hlásiť na číslo 158 alebo do súkromnej správy na Facebooku Polícia SR – Trnavský kraj.

Jeden sa vyhýba výkonu trestu a druhý je obvinený z prečinu krádeže

Jozef Varga bol opakovane odsúdený Okresným súdom v Galante za jazdu pod vplyvom alkoholu. Súdom mu bol nariadený nástup do výkonu trestu, na ktorý sa nedostavil. Výkonu trestu sa naďalej vyhýba a skrýva sa pred políciou. Jozef Varga je zo Serede, má 31 rokov, je 178 cm vysoký a je strednej postavy. Nosí vyholenú hlavu, no žiadne ďalšie bližšie informácie polícii nie sú známe.

Druhou hľadanou osobou je Mário Lakatoš, ktorého polícia obvinila z prečinu krádeže, a Okresný súd vydal príkaz na jeho zatknutie. Mário Lakatoš je z Dolnej Stredy, má 27 rokov a je vysoký 175 cm. Má krátke čierne vlasy a môže nosiť bradu.

Seredčania, dúfam, že si dávate pozor a že polícii sa obe hľadané osoby podarí čím skôr dostihnúť. Ak ste aspoň jedného z nich spoznali a máte informácie, ktoré by mohli pomôcť, neváhajte kontaktovať políciu Trnavského kraja prostredníctvom súkromnej správy na ich Facebooku alebo na čísle 158.

reklama

JOZEF A MÁRIO, ŽIADNE NEVINIATKAJEDEN ODSÚDENÝ A DRUHÝ OBVINENÝ31 ročného Jozefa Vargu odsúdil Okresný súd v Galante…

Uverejnil používateľ Polícia SR – Trnavský kraj Utorok 4. augusta 2020

Podporte článok zdieľaním.

Zdroje: FB Polícia SR - Trnavský kraj
Zdieľať na Facebooku