Veľká návrat do RTVS! Adela s Danglom sú späť v Milujem Slovensko. Vyšachovali náhradníkov definitívne?

Zdieľať
Adela a Dano Dangl sú späť
Adela a Dano Dangl sú späť Foto: RTVS

Bolo to presne pred dvomi rokmi, kedy sa Adela Vinczeová a Dano Dangl rozhodli dať si pauzu ako kapitáni v šou Milujem Slovensko. Všetci si pritom mysleli, že ide o definitívne rozhodnutie a do ťaháva RTVS sa už nevrátia. To sa však našťastie nestalo a oni aj po vlne kritiky na nových tvárí Juraja Šoka Tabačeka a Stanky Kašperovej opäť nasadli na loď ako kapitáni. A teraz sa ich úloha bude opakovať. 

Zaujímavosťou však je, že striedanie stráží tento rok nebude. Podľa informácií, ktoré poskytla verejnoprávna televízia, Dano Dangl a Adela Vinczeová ostanú na kapitánskych postoch aj v jesennej sérii Milujem Slovensko. „Po dohode s obidvomi moderátorskými dvojicami sa tvorcovia programu rozhodli v rámci novej sezóny pokračovať s kapitánskou zostavou – Adela Vinczeová a Dano Dangl. Diváci sa však môžu tešiť aj na účasť obľúbených kapitánov Stanku Kašperovú a Juraja Šoka Tabačeka. Tí by sa mali predstaviť v jednej z premiérových častí relácie Milujem Slovensko, ktorá sa na obrazovky RTVS vráti už 11. septembra,“ povedala hovorkyňa RTVS Andrea Pivarčiová. „Tak to vyšlo na základe vzájomnej dohody a tešíme sa na Stanku a Šoka ako našich špeciálnych hostí,“ povedala pre portál pluska.skAdela.

Je teda jasné, že staronová dvojica bude pre divákov obrovským lákadlom, predsalen ide o jednu z najsledovabenších relácii v programe RTVS. Či sa v nasledujúcej sérii vráti ešte dvojica Tabaček – Kašperová je otázne. Po ich nástupe do relácie sa voči nim dvihla vlna kritiky a ľudia si na nich nedokázali zvyknúť. Predsalen boli dlhé roky zvyknutí na tandem Adela a Dangl, ktorý bol absolútne zohratý tím. Uvidíme, či táto „kamarátska dohoda“ nebude náhodou aj koncom pre dvoch kapitánov. Alebo si to Dangl s Adelou rozmyslia a nakoniec si opäť dajú pauzičku a prepustia svoje miesta iným?

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom