Aneta Parišková bojuje ďalej: 5 chemoterapia, moderátorka sa ukázala bez vlasov...

Zdieľať
Aneta Parišková
Aneta Parišková Foto: www.instagram.com

Moderátorka Aneta Parišková už niekoľko mesiacov urputne bojuje so zákernou rakovinou, ktorú jej lekári objavili. Pod hrudnou kosťou našli Non-Hodgkinov lymfóm, a tak sa začal okamžitý boj, aby sa uzdravila. Ako sa zdá, liečba zaberá a Parišková podstupuje už 5. sériu chemoterapie. Dokonca sa pred časom vrátila do práce a potešila tak nielen svojich blízkych, ale aj divákov. 

Sympatická tvár televízie JOJ leží v Národnom onkologickom ústave od pondelka, kde jej začala ďalšia séria chemoterapie. „Od pondelka ležím v NOÚ na 5. týždňovej chemoterapii. A dnes ma sem prišla navštíviť moja dlhoročná kamarátka Zlatica Puškárová. Poklebetili sme, zasmiali sme sa, dali si kávičku a koláčik. Hneď mám krajší deň,“ napísala k fotografii, kde ukázala aj to, ako vyzerá bez vlasov. Moderátorka nemá problém o priebehu liečby informovať svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Podľa našich informácií z prostredia Pariškovej sú navyše prognózy doktorov veľmi priaznivé a ona sama na liečbu reaguje veľmi dobre. „Anete liečba pomáha a všetko je na dobrej ceste. Ona aj všetci okolo nej veria, že na konci sa z choroby úplne vylieči a doktori jej povedia dobré správy,“ prezradil nám náš zdroj.

Anete pritom zachránil život zrejme v hodine dvanástej jej otec, keď uvidel obyčajnú fotku. „Táto fotka nie je pekná ani veselá a predsa si ju zrejme zarámujem, lebo mi asi zachránila život. Keď ju v noci zbadal moj otec, zavolal mi z Košíc, aby som si okamžite zavolala záchranku, lebo mi ide o život… Ďakujem ti, ocko. Navretá cieva na krku, niekoľkotýždňové strašné svrbenie celého tela, tlak na hrudi a v hlave, pocit škrtenia a únava. To všetko som pripisovala len extrémnemu stresu, ktorý nám priniesli tieto čudné koronačasy. Nemala som horúčky, ani žiadne hrčky, či zvačšené uzliny, ten moj lymfóm si rýchlo a zákerne narástol za hrudnou kosťou. Je ich veľa druhov. Ten moj sviniar sa volá B-NHL v. s. typu DLBCL – Primárny mediastinálny lymfóm. Dávajte na seba pozor a buďte zdraví,“ napísala pred niekoľkými týždňami moderátorka. Po 11 týždňoch sa síce Parišková vrátila do práce, od tej si však musí teraz opäť oddýchnuť, aby zvládla ďalšie kolo vysilujúcej liečby. A všetci okolo nej veria, že to dopadne najlepšie, ako sa len dá.

Táto fotka zachránila moderátorke život

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom