Je z nej poriadna dračica! Evelyn schudla a ukázala telo v plavkách. Takto dobre ešte nevyzerala...

Zdieľať
Komička Evelyn
Komička Evelyn Foto: www.instagram.com

Výsledky jej chudnutia sú už vidieť. Komička Eva Evelyn Kramerová sa už nemusí skrývať pod hromadami oblečenia, svoje nové a vylepšené telo hrdo vystavuje v plavkách. Okrem toho, že sa začala zdravšie stravovať, venuje sa aj čoraz obľúbenejšiemu poledance. Práve vďaka tomuto náročnému športu získala naozaj sexy figúru a aj keď je stále krv a mlieko, rozhodne sa za svoje ženské krivky hanbiť nemusí. 

„Akože na málo čo som pyšná ale nožičky sú objektívne fajn. Egoboost na úvod! Od tenisu, cvičenie s trénerom, po pole dance stále niečo hrotím. Až tak že som včera prehrotila a zacvakol sa mi nerv a dnes sa neviem postaviť ani zohnúť ani nič len čo takto poležkám na nafučke. No ale pravda je taká, že hrotim pretože vždy som chcela mať veľký zadok a úzky driek…áno ciele majú byt splniteľné ale jak sa hovorí “dream big” a ja dreamujem o big zadku. Proste to sú také bežné sny ženy ktorá má postavu typu “jablko” a z diaľky závidí hruškám lebo pred 15 rokmi prišla J.Lo a zobrala nám vietor z plachiet,“ napísala k fotografii z bazéna Evelyn.

Pravdou je, že v poslednom období pridáva na sociálnu sieť čoraz častejšie fotografie, na ktorých hrdo vystavuje svoje telo v plavkách. A to ešte donedávna nerobila, keď mala plnšie krivky. Napriek tomu, že od modeliek Victoria Secret má ešte ďaleko, jej telo je už teraz perfektné a rozhodne nemusí byť úplne vychudnutá, aby bola sexy. „Keďže mne pán božko nadelil vpredu a na zadok akosi pozabudol, drepujem o dušu spasenú a stále to okolo Kim.K. ani nešlo, začala som šmejdit internety a prišla som na to že existuje Emsculpt…stroj ktorý ti pricucnú na zadok a na bruško a robí ti to svaly (halo !? )… ja neviem ako to funguje veď v storke dám link a môžete si prečítať. Každopádne k strave a cvičeniu som pridala túto procedúru a som zvedavá aký bude výsledok! Držíme si palce… Ale aj ja mam právo na úzky driek a veľký zadok a nemienim sa toho vzdať,“ doplnila komička, ktorá tak nepriamo priznala pomoc odborníkov a tiež zázračných strojov. Čo hovoríte vy na vylepšenú Evelyn?

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom