Muž v Bratislave pobodal tri osoby, polícia ho zadržala

Polícia zadržala muža, ktorý mal na Nákovnej ulici v Bratislave vážne zraniť tri osoby. Ako ďalej informoval Policajný zbor SR vo svojom profile na sociálnej sieti, zranené osoby sú hospitalizované v bratislavských nemocniciach a miesto činu dokumentuje vyšetrovateľ. Incident sa odohral v mestskej časti Podunajské Biskupice.

27.07.2020 07:26 , aktualizované: 10:39
útok bratislava biskupice Foto: ,
Miesto incidentu na Nákovnej ulici v bratislavských Podunajských Biskupiciach.
debata (65)
VIDEO: Pozrite si miesto útoku v Bratislave, kde muž napadol tri osoby. Na kapote auta pred domom je vidno stopy krvi.
Video

Policajný vyšetrovateľ vedie v prípade útoku na Nákovnej ulici v Bratislave trestné stíhanie pre zločin vraždy v štádiu pokusu. Informovala o tom polícia.

Zásah záchranárov na Nákovnej ulici potvrdila aj hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. Informovala, že posádku vyslali na pomoc štyrom zraneným osobám, bol medzi nimi aj teenager. Osoby utrpeli početné bodné poranenia. Po ošetrení boli následne prevezené do bratislavských nemocníc. Počas transportu sa nikto zo zranených nenachádzal v život ohrozujúcom stave.

Podľa informácií portálu SME syn pobodal svojho otca, matku aj sestru.

Stopy krvi na aute po incidente na Nákovnej... Foto: Martin Martiš, Pravda
útok auto krv bratislava biskupice Stopy krvi na aute po incidente na Nákovnej ulici v bratislavských Podunajských Biskupiciach. 27.7.2020
65 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #útok #polícia SR