Hokej - 15.07.2020 18:52

Tu som ešte nehral! Jágr lanári na exhibíciu holým nebom

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Počas druhého decembrového týždňa zažije Špindlerov Mlyn v Českej republike výnimočnú akciu s hneď dvomi hokejovými zápasmi pod holým nebom. Ich tvárou nebude nik iný ako nestarnúca česká legenda Jaromír Jágr, no medzi osobnosti stojace za zaujímavým projektom je aj slovenský bývalý reprezentant Ľubomír Višňovský. Viac informácií bude zverejnených na budúcotýždňovej tlačovej konferencii, no médiá už niekoľko detailov vypátrali.

Jedno z dvojice stretnutí má obstarať druholigové Kladno a jeho súperom má byť Vrchlábí. Zápasom číslo dva bude meranie síl medzi Spartou Praha a Hradcom Králové. Priživili sa tým špekulácie o tom, že Jágr môže skutočne v sezóne 2020/21 nastupovať v drese s červeným "S" na hrudi. Dokonca môže byť súčasťou druholigového aj extraligového merania síl. Kladno elitnú spoločnosť opustilo v uplynulej sezóne, keď v 52 zápasoch nazbieralo len šesťdesiat bodov a obsadilo poslednú priečku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr),

Ľadová plocha bude umiestnená priamo pod jednou zo zjazdoviek a pôjde o súčasť akcií k zahájeniu lyžiarskej sezóny u našich západných susedov. Tí navyše majú s organizáciu a prípravou "Winter Classic" výrazne väčšie skúsenosti. Prvé sa konalo už v roku 2011. V tomto prípade pôjde o špecifickú akciu a samotný Jágr na ňu pozýva cez sociálne siete. "Odohral som tisíce zápasov, na rybníku aj v tých najmodernejších arénach po celom svete. Ale tu budem hrať prvý raz," hovorí v propagačnom videu.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora