Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kto sú najväčší zurvalci v KHL? Bratranci!
Zdielať na

Kto sú najväčší zurvalci v KHL? Bratranci!

Hokejisti Viťaza Čechov majú v KHL otrasnú povesť bitkárov. Starajú sa o ňu najmä kanadskí borci - Jon Mirasty, Jeremy Yablonski a Kip Brennan.

Jon Mirasty a Jeremy Yablonski sú veľkí kamaráti a nielen teraz v drese ruského tímu. Ťahajú to spolu už roky a spája ich veľká záľuba - bitky, či už legálne počas zápasov, alebo "nelegálne" ako napríklad nedávno počas svadby v Magnitogorsku, kde si rozdali s podguráženými svadobčanmi.

Kamarátstvo Mirastyho a Yablonského trvá už od čias, kedy začínali v AHL, hoci v iných tímoch. Dokázali si to rozdať na päste aj medzi sebou. Z ich strany však išlo hlavne o zábavu, aj keď to tak nevyzerá. Mirasty, s indiánskou krvou kmeňa Cree, ktorého počas jeho hokejovej kariéry preslávil aj účes Mohawkov, je totiž vzdialeným bratrancom Yablonského! A kto by ublížil vlastnej rodine? To by hádam ani títo steroidoví borci neurobili...

Yablonski je asi jediný hráč, ktorého výzvu na bitku neprijal legendárny tvrdý chlapík Donald Brashear. Vraj si to Yablonski nezaslúžil, ale ktovie? Možno mal pred ním Brashear jednoducho rešpekt. O Yablonskom je totiž známe, že obľubuje aj bitky v klietke počas súbojov MMA (mixed martial arts) a je v nich úspešný. Súperov knokautuje väčšinou hneď v 1. kole, tak ako na videonahrávke z jeho premiéry v klietke!

Tento dvojlístok "dobrákov" si od hokeja chvíľku oddýchne. Tvrdé tresty po bitke v zápase s Čeľabinskom môžu ohroziť aj ich ďalšiu kariéru v KHL. Teraz sa môžu venovať tréningu, sem-tam niekoho zbiť na svadbe, alebo si to rozdať medzi sebou. Aby hladina adrenalínu príliš neklesla...

Jon Mirasty_Jeremy Yablonski

reuters

Súvisiace články