Jaromír Jágr.

Jaromír Jágr. Zdroj: rytirikladno.cz

VIDEO Bude to veľké a jedinečné, Jaromír Jágr láka na duely pod holým nebom v Špindlerovom Mlyne

ŠPORT.sk • 15. júl 2020 o 17:00
Správa z úvodu júla sa potvrdila, v prvej polovici decembra by sa v severočeskom Špindlerovom Mlyne mali konať minimálne dva hokejové zápasy pod holým nebom aj s Jaromírom Jágrom.

Dátum akcie je 10. -12. december, detaily o akcii prezradia organizátori počas budúcotýždňovej tlačovej konferencie v Prahe aj s účasťou niekdajšieho slovenského hokejového reprezentanta Ľubomíra Višňovského.

České médiá už v úvode júla informovali, že v jednom zápase by v druhej najvyššej súťaži nastúpilo Kladno proti neďalekému Vrchlábí, v druhom by extraligová Sparta Praha mohla hrať proti Hradcu Králové. A do oboch duelov by mal byť zainteresovaný aj legendárny Jaromír Jágr. Už 48-ročný útočník je spoluvlastníkom klubu v rodnom Kladne a stále zaň aj hráč. Nedávno sa však objavili správy o tom, že v ročníku 2020/2021 by mohol hrať aj za Spartu.

Celá akcia by sa mala konať na dočasnej ľadovej ploche priamo pod zjazdovkou v areáli Svätý Peter. Šlo by zároveň o oficiálne otvorenie sezóny v najznámejšom českom lyžiarskom stredisku. Jágr už na akciu láka na sociálnych sieťach. "Odohral som tisíce zápasov, na rybníku aj v tých najmodernejších arénach po celom svete. Ale tu budem hrať prvýkrát," povedala hrajúca legenda v propagačnom videu.

Erik Černák sa nenechal zahanbiť v tréningu pred deťmi z HC Košice: