Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Šibenica ako bič! Vonkajší falš - lopta fičala ako riadené torpédo...
Zdielať na

Šibenica ako bič! Vonkajší falš - lopta fičala ako riadené torpédo...

WALSALL / 29-ročný útočník David Nugent má v anglickej futbalovej reprezentácii famózny priemer - jeden strelený gól na zápas! V marci 2007 nastúpil v kvalifikácii na EURO proti Andorre a hneď vo svojom debute skóroval. Keďže jeho premiéra však bola zároveň zatiaľ aj posledným vystúpením za Albión, krásny priemer si drží...

V tvrdej anglickej konkurencii si ďalší štart nepripísal napriek tomu, že mu v kluboch, za ktoré hral, pušný prach ani zďaleka nezvlhol. Od roku 2011 pôsobí v tíme Leicester City a v 130 zápasoch zaň dal 49 gólov.

Aj brankárovi sa to muselo páčiť...

Leicester sa od budúcej sezóny vracia po desiatich rokoch do Premier League a tak bude aj Nugent oveľa viac vo futbalovej Európe na očiach. Poriadne sa však zviditeľnil už teraz počas prípravy na nový ročník. V stredu totiž strelil na ihrisku Walsallu naozaj málo vídaný gól. Po vkĺzačke jedného s domácich zadákov sa lopta dokotúľala priamo k nemu a on ju hádam lepšie ani trafiť nemohol. Vonkajší priehlavok jeho pravačky ju nasmeroval priamo do šibenice, presnejšie by to asi nešlo, ani keby mal loptu na diaľkové ovládanie... Leicester aj vďaka tomu vyhral 3:2.

David Nugent_Leicester City

football365.com