Microsoft Flight Simulator vychádza už budúci mesiac na PC, aj ako krabicovka

Microsoft Flight Simulator

Pri rozsiahlosti a fotorealistickej grafike, akou sa pýši najnovší Microsoft Flight Simulator, bol dátum vydania jednou veľkou neznámou. Alebo možno aj nie. Xbox Game Studios v spolupráci s Asobo Studio totiž práve oznámili dátum vydania – 18. august/srpen 2020 na PC.

A nielen to. Napriek tomu, že Microsoft chce viacero svojich hier publikovať cez Steam, táto hra je dostupná zatiaľ len v Microsoft Store pre Windows 10. Hra sa dá tiež predstiahnuť cez službu Xbox Game Pass na PC. Dostupná bude v troch edíciách, ktoré sa odlišujú počtom lietadiel a vysokodetailných letísk, ktoré sú súčasťou hry.

Microsoft Flight Simulator 2020 Editions

Aby sme to zostručnili, štandardná edícia hry za 69,99€ zabezpečuje prístup k 20 vysoko detailným modelom lietadiel s jedinečným fyzikálnym modelom. Súčasťou tohto vydania je tiež 30 ručne vymodelovaných letísk. Deluxe edícia hry za 89,99€ obsahuje 25 lietadiel a 25 letísk, a napokon Premium Deluxe edícia za 119,99€ obsahuje 30 lietadiel a 40 letísk. A ako bonus, hra dostane špeciálnu krabicovú edíciu, dostupnú len v Európe. Táto edícia bude dostupná exkluzívne cez portál Aerosoft, ktorý je v podstate svätým grálom hernej leteckej komunity.

Nový Microsoft Flight Simulator ponúka špičkovo vymodelovaný svet pozostávajúci z viac ako 1,5 miliardy budov, 2 biliónov stromov, hôr, ciest, riek a ďalších krás sveta. Tentoraz aj s živou premávkou, real-time počasím vychádzajúcim z aktuálnych meteorologických dát a so zvieratami.

Systém real-time počasia je voliteľný, po zapnutí sťahuje dáta ako je rýchlosť a smer vetra, teplota, vlhkosť, zrážky a ďalšie. Nechýba ani nový systém dňa a noci, čomu sa prispôsobuje celý herný zážitok. A napokon, profesionálov aj začiatočníkov poteší rozsiahla škála nastavení od manuálneho až po asistované ovládanie s detailnými inštrukciami, dokumentáciou a checklistom.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *