Bioderma Hydrabio pre hydratáciu pleti

18:16

Minulý rok sme sa vybrali na letnú dovolenku do Gradacu. Milujem Chorvátsko a s radosťou sa tam každý rok vraciam. Vždy so smiechom hovorím, že ak budem zarábať viac peňazí a budem si môcť dovoliť dve dovolenky pri mori, tak jedna bude vždy v Chorvátsku. V septembri je tam úžasne - teplo, slnečno, menej ľudí a viac pokoja. Vždy sa opálim do čokoládova a domov sa vraciam šťastná. Naposledy som si po návrate všimla, že moja pleť je dosť suchá a krémy alebo oleje sa do nej vcucli rýchlosťou blesku. V tom čase som v súťaži s Biodermou vyhrala balík kozmetiky z radu Hydrabio a tak som sa s radosťou vrhla do skúšania. No, nie všetko bolo ideálne, ale sú tam aj vydarené kúsky.

Bioderma Hydrabio

Bioderma Hydrabio micelárna voda

Hydrabio micelárna voda

Bioderma micelárna voda

Bioderma Hydrabio micelárna voda

Biodermu som si na vysokej obľúbila. Pore Refiner patrí k mojim najobľúbenejším kúskom vôbec a červená micelárka je pre mňa doslova legendou. Rad Hydrabio je určený pre suchú, dehydrovanú pleť, ktorá sa pasuje so znečisteným ovzduším, teplom, suchom, mrazom. Moja pleť je zmiešaná, ale keďže bola dehydrovaná, nemala som problém skúšať ju. Nesie sa v pekných modrých farbách a vyzerá dobre.

Micelárna voda Hydrabio je môj horúci favorit a nesmierne vydarená micelárka. Pekný priesvitný obal napovie, koľko jej ešte ostáva a kedy je najvyšší čas ísť na ďalší nákup. Takmer nevonia, no cítiť tam trochu nejakej chémie. Nevadí mi to, ale nepatrí k tým voňavejším kúskom. Na šarme jej to ale rozhodne neuberá.

Micelárna voda výborne odličuje pleť a pomáha ju tonizovať. Je jemná, čistá a pripravená na ďalší krok v starostlivosti. Páči sa mi, že v očiach ma vôbec neštípe, poradí si aj s vodeodolnými líčidlami a nepodráždi oči ani jemné očné okolie. Ráno sa zobúdzam bez čiernych fľakov pod očami a spokojná, že pleť je krásna a zdravá. Rozhodne je jedna z tých najlepších micelárok, aké som mala.


Bioderma Hydrabio sérum

Bioderma Hydrabio sérum zloženie

Hydrabio sérum

Bioderma sérum

Bioderma Hydrabio sérum

V balíčku bol krém aj sérum. Krém pre mňa nie je, ale sérum Hydrabio som minula a bola som spokojnejšia. Ale poďme pekne po poriadku. Sérum je pekne tvarované, biely obal a modrý vrchnáčik sú pre mňa ako malý námorník. Na dávkovanie slúži pumpička, ktorá sa mi občas zasekla, ale nikdy to nebolo nič tragické a zasa sa pekne pohla.

Jeho vôňa je ľahká a pekná, nevtieravá a nie je umelá. Páči sa mi, lebo má šmrnc. Konzistencia je trochu hustejšia a gélová, ale dobre sa vsiakne a nezanecháva po sebe stopy. Ideálne je kombinovať ho s pleťovým krémom, aby ste dosiahli lepší hydratačný účinok. Používať sa môže ráno a/alebo večer na dôkladne vyčistenú pleť.

Toto sérum je celkom fajn. Na rozdiel od krému som nemala problémy s upchávaním pórov a stav pleti sa nezhoršoval. Po dovolenke mi pomohol dostať sa späť do formy a zmizli mi suché šupinky aj vysušená pleť. Hydratuje, chráni pred vysušovaním a podráždením. Vyhovuje mi viac ako krém a pokojne by som doň šla zasa.


Bioderma Hydrabio Crème

Bioderma Hydrabio Crème zloženie

Hydrabio Crème

Bioderma pleťový krém

Bioderma Hydrabio Crème

Bioderma Hydrabio Crème mi padol do oka vďaka veľmi peknému obalu. Zaujímavo tvarovaný, pekná modrá farba, no malý model, čo vám poviem. Navyše je aj veľmi ľahký, akoby som v ruke veľa nedržala. Na poličke sa vynímal a hovorila som si, ako dobre zapadol do mojej rutiny. Viete, ako sa to hovorí - nehovor hop, kým nepreskočíš. To som po pár dňoch zistila aj sama. 

Vôňa krému je ľahká a pekná. Nie je príliš intenzívna, preto neruší a vyhovuje mi. Hoci je hustejší, nie je mastný, ľahko sa rozotiera a dobre sa vsiakne do pleti bez mastného alebo lepkavého filmu. Pokojne ho môžete používať aj pod make up, nerobí žmolky a make up dobre drží. 

Hydrabio krém sa dobre vsiakol a moja zmiešaná pleť sa z neho nemastila viac. Pleť výborne hydratuje, jemné linky miznú a vidno, že je sviežejšia. To všetko by bolo super, keby u mňa nenastal jeden dosť nepríjemný jav - krém mi začal upchávať póry a začali sa mi tvoriť nové čierne bodky aj tam, kde podľa mňa aninemôžu byť. Keď som ho prestala chvíľu používať, situácia sa vrátila do normálu. Nechcela som ho vyhodiť, preto som ho používala len občas a nakoniec som ho posunula kamarátke, ktorá bola spokojnejšia ako ja. 

Tri kúsky z radu Hydrabio boli super výhra a okrem krému som s nimi bola spokojná. Nájdete ich v rôznych lekárňach alebo v eshopoch.

Nakupujete si kozmetiku od Biodermy? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe