Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Zo zahraničia

13. júla 2020

Francúzovi za zneužívanie indonézskych detí hrozila kastrácia alebo poprava, spáchal samovraždu



Francúz obvinený zo sexuálneho zneužitia viac ako 300 indonézskych detí spáchal vo väzbe



Zdieľať
indonesia_france_child_abuse_79769 c8963db342884368aa9cf0d52c76aa01 676x466 13.7.2020 (Webnoviny.sk) - Francúz obvinený zo sexuálneho zneužitia viac ako 300 indonézskych detí spáchal vo väzbe samovraždu. Francoisa Camilla Abella našli v piatok ležať v jeho cele s drôtom okolo krku a previezli ho do nemocnice.




V sobotu bol jeho stav stabilizovaný, no zhoršil sa a v nedeľu večer zomrel, uviedol hovorca polície v Jakarte Yusri Yunus. "Jeho stav bol stabilizovaný, ale potom sa zhoršil pre poškodenie mozgu v dôsledku nedostatku kyslíka po pokuse o samovraždu," vysvetlil hovorca.

Tip od obyvateľov


Šesťdesiatpäťročného Abella zatkli minulý mesiac v hotelovej izbe, kde ho našli s dvoma nahými dievčatami. Polícia konala na základe tipu obyvateľov, ktorí podozrievali cudzinca z nezákonnej činnosti.

Vo štvrtok šéf jakartskej polície Nana Sudjana na tlačovej konferencii, kde bol prítomný aj Abello, uviedol, že vyšetrovatelia našli v jeho počítači videá s nezákonnými sexuálnymi aktmi s 305 deťmi vo veku 10 - 17 rokov.

Policajt tiež potvrdil, že muž s nimi nespolupracoval a odmietol im prezradiť heslá chrániace programy v jeho počítači.

Za odmietnutie bitka


Väčšina obetí pochádzala z ulice, pričom Francúz ich nalákal na prácu v modelingu. Za sexuálne služby im platil od 250-tisíc do jedného milióna rupií (v prepočte približne od 15 do 61 eur) a deti, ktoré ho odmietli, zbil. Polícia stále vyšetruje, či muž tiež pred smrťou svoje obete ekonomicky nezneužíval na sociálnych sieťach a iných internetových platformách.

Abello čelil maximálnemu trestu v podobe chemickej kastrácie alebo zastrelenia popravčou čatou, uviedol Yunus.


Zdroj: Webnoviny.sk - Francúzovi za zneužívanie indonézskych detí hrozila kastrácia alebo poprava, spáchal samovraždu © SITA Všetky práva vyhradené.

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Celoplošné opatrenia sa na Slovensku zatiaľ zavádzať nebudú, situácia je podľa Matoviča pod kontrolou (video)
<< predchádzajúci článok
Česko zmenilo svoj „koronasemafor“, dve krajiny vyradilo zo zoznamu bezpečných