Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2020, 19:18
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Animovaný Star Trek od tvorcov Ricka a Mortyho ukazuje skutočných hrdinov – vojakov bez mena, ktorí umierajú ako prví

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Celá prvá séria Star Trek: Lower Decks bude k dispozícii už 6. augusta.

CBS All Access zverejnila prvý trailer pre svoj nadchádzajúci animovaný seriál Star Trek: Lower Decks. 10-dielna prvá séria zobrazí posádku menej významnej lode Starfleet s názvom U.S.S. Cerritos. Seriál sa zameria na vedľajšie postavy, technikov, vedcov, údržbárov a celkovo hrdinov všetkých príbehov Star Treku, o ktorých sa nikdy nehovorí.

Odporúčané
Znásilnili ženu, bili Vietnamcov či predávali drogy. Týchto 10 hercov si zažilo väzenie Znásilnili ženu, bili Vietnamcov či predávali drogy. Týchto 10 hercov si zažilo väzenie 25. mája 2020, 11:31

Na to naráža aj názov Lower Decks, ktorý odkazuje na nižšie postavených vojakov a členov Starfleet. Vo filmoch ich už zomrelo nespočetne veľa. Animák sa nám tieto postavy pokúsi priblížiť v humornej podobe. Sústredí na príbehy, aké nám v drahých blockbusterových filmoch a seriáloch tvorcovia nemajú priestor ukázať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia